Đukanovićev šamar oponentima u partiji: Mugošu postavio za specijalnog savjetnika gradonačelnika Podgorice!

Đukanovićev šamar oponentima u partiji: Mugošu postavio za specijalnog savjetnika gradonačelnika Podgorice!

Po nalogu predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, nekadašnji gradonačelnik Podgorice Miomir Mugoša je ponovo aktiviran u gradskoj upravi, ekskluzivno saznaje Borba. Kako nam je potvrđeno u vrhu DPS-a, Mugoša je postavljen za specijalnog savjetnika aktulenog gradonačelnika Ivana Vukovića, koji je bliži opciji Duška Markovića. Prema našim saznanjima, Mugoša će se baviti kapitalnim poslovima i investicijama, a već je ušao u pregovore za neke poslove sa pojedinim firmama, u ime Glavnog grada.
Mugoša nema obavezu da dolazi na posao, ali će kontrolisati sve značajne kapitalne poslove, a učestvovaće i u pojedinim pregovorima za poslove za koje se procijeni da su važni za grad.
Đukanović je vraćanjem Mugoše u političku orbitu, poslao jasnu poruku oponentima u partiji da on vuče sve konce. Da Đukanović neće pustiti Mugošu niz vodu, bilo je jasno prije desetak dana kada su se zajedno pojavili na fudbalskoj utakmici Crna Gora-Litvanija.
Ni to što se protiv Mugoše vodi postupak specijalnog tužilaštva vezano za predmet “Carine”, nije bila prepreka da Đukanović naredi da Mugoša i dalje vlada iz sjenke u Podgorici.
-Mugoša je ponovo politički aktivan, a nedavno je u ime Opštine pregovarao za jedan posao. On obavlja posao specijalnog savjetnika Ivana Vukovića, a sve po direktivi Mila Đukanovića, kazao je naš sagovornik iz vrha DPS-a.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *