Đukanović zove u zagrljaj proevropske partije iz vladajuće većine

13

Snaga Demokratske partije socijalista je veoma respektabilna i ta snaga upravo onemogućava nacionalizam i šovinizam, koji je digao glavu opet na Zapadnom Balkanu da ostvari svoj naum u Crnoj Gori. Ostaje naš zadatak da dalje radimo na širenju svog koalicionog kapaciteta, rekao je predsjednik Crne Gore, Milo Đukanović u intervjuu za Novu BiH.

„Mislim da je dobra okolnost da je u Crnoj Gori zrelo za promjenu platforme za buduće djelovanje. Do danas smo uglavnom djelovali na platformi koja je bila suverenistička, procrnogorska i koja je bila demarkaciona linija u odnosu na drugu platformu koja je bila anticrnogorska. Sada je trenutak da jasnije definišemo proevorpsku plaformu i siguran sam da će se uz DPS naći i neke partije, uključujući i one koje danas čine vladajuću koaliciju, koje bi mogle prihvatiti i koje suštinski prihvataju Crnu Goru kao građansku državu, multietničko društvo i buduću članicu EU“, istakao je predsjednik države.

13 Comments
 1. Ivi komentariše

  Imaćeš priliku. Ne bojimo se tebe ni kad si imao oružje u gaćama a na sad polugo. Pretekli smo i crne trojke i MILIVOJA sa udarom. Neka ti je srećan Abazi i Krivi. Srbi će se dić. Evo živi bili pa vidjeli!

  26
  2
  1. cuiibusi komentariše

   srbi ce da cute i rade kao i sto samo ime na latinskom, a koje im je nadanuo Konstantin Profirogenit, jer su bili samo to sto su i danas, Servi-robovi. Na posao robine.

   1
   12
  2. E viva komentariše

   Da se vi ne bi dizali,evo se meni vec digao,pa bujrum

   7
   8
   1. Ivi komentariše

    Jeste, kao što vam se vazda dizao pa na jedno drvo možete stati koliko ste silni i veliki. Al i junaci, kad god je zagustilo preko plota, od Crnojevica do Nikole. Hahahaha….

    6
    1
 2. Dule komentariše

  Ao a sto ce komite reci na to ?Jesu li komite dobile koji mandat u NK ISTO I SD I LP JER STE IH SVE STAVILI DA SU GLASOVI DPS.

  11
  1
 3. Ivi komentariše

  To ti vrijeme neće nikad doći. Ni Ranke ti više ništa pomoć neće. Jednu bocu za Zdravka, ne zaboravi!

  13
  1
 4. DPS-ovac zainat komentariše

  A najebali ste … tik-tak-tik-tak

  4
  12
 5. DPS-ovac komentariše

  Pokušaj priključenja srpskom svetu da bi na taj način zaštitili lični kapital ,nema prođu kod nas nekorumpiranih DPS-ovaca.

  7
  5
  1. Listantisatanista komentariše

   Takvi ne postoje.

   1
   1
 6. Ivi komentariše

  Ja sam sve gledala, ali da neko laže na krst, da neko dodje da se napase na svetinje, to u životu nijesam gledala. Da se uvali na popove i vernike i da laje na Srbe preko plota, ovo je nevidjeno! I još digao prst i služi ustaše iz Vijesti i zapošljava, a srpski narod naziva ne obrazovani šljamom. Nevidjeno!

  13
  1. E viva komentariše

   Bas ste neobrazovani i zaostali

 7. tako stoje stvari komentariše

  Očekivani razvoj situacije…u realizaciji plana bojim se samo da je prepreka jedna ” sitnica”. Personalno riješenje u vidu ličnosti uvaženog g. Djukanovića.

  No, pošto je ovo plan zapadnih ambasada, na kojem sadašnji krivi Premijer aktivno radi, vjerujem da će gospoda ambasadori, u skladu sa svojim diplomatskim vještinama, iznaći načina, da uvaženom gospodinu Djukanoviću saopšte tu malu sitnicu i da mu ponude odgovoarajuću funkciju u nekim evropskim komisijama.

 8. cedo komentariše

  kada ces shvatiti da je tvoje proslo,uzmi sinavatru pa siri kapacitet.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.