Đukanović: Nema razloga za nezadovoljstvo, očekujem skori povratak DPS-a na vlast

16

Predsjednik države i Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović poručio je da izborni rezultat u Nikšiću nije njegov politički kraj. On je za TV Nova BiH istakao da je DPS i dalje najjača politička partija.

“Vidjeli ste da se to u ovom slučaju nije dogodilo, da je DPS popravio rezultat u odnosu na parlamentarne izbore i time najavio svoju stabilnu ulogu na crnogorskoj političkoj sceni i svoju vodeću ulogu u zastupanju evropske budućnosti Crne Gore i, ja vjerujem, svoj skori povratak u državnu vlast u Crnoj Gori”, rekao je Đukanović, kako prenosi Portal RTCG.

Ocijenio je da, iz partijskog ugla, nema razloga za nezadovoljstvo.

“Ako gledamo iz državnog ugla, onda treba primijetiti da je, na neki način logično, da svega nekoliko mjeseci nakon pobjede danas vladajuće koalicije, pobjede na koju su čekali 30 godina, još uvijek na sceni euforija pobjednika, tako da mislim je još uvijek mali broj birača bio u stanju da racionalno razluči kvalitet vršenja vlast u prethodnih nekoliko mjeseci, ali mislim da će i to uslijediti u narednim mjesecima. Ipak, u strukturi podrške koju je dobila državna vladajuća kolicija došlo je do promjene”, kazao je Đukanović na Nova BiH.

16 Comments
 1. Dzontras komentariše

  Živio predsjednik Đukanović! Na mnogaja ljeta!

  9
  247
  1. Ja komentariše

   Hahahhahhahhah

   49
   3
 2. Milica komentariše

  Hahha samo se ti nadaj

  59
  7
  1. Žile komentariše

   Nada zadnja umire. Prije povratka biće malo odmora u spuž. Zaslužili ste za 30 godina lopovluka.

   68
   5
 3. MIKI komentariše

  Vratices se Milasu kad na kurcu nikne nokat.

  61
  7
  1. Gojko komentariše

   Loša neka droga ga radi, kriza, đe ćeš sa Milutinom sad

   12
   6
 4. Kontra revolucija komentariše

  Odakle, iz Spuza ?.
  Budi zadovoljan što te Krivokapic, Abazovic i URA podrzavaju !.
  Da su radili svoj posao kako treba ti bi odavno sa tvojim fukarama bio u zatvoru !.
  Taj Krivokapic ti je i sad u Nikšicu pomogao na glasanju podmuklim rasipanjem srbskih glasova !.
  Al tako to ide kad imaju protivnike koji nenaju ni plan ni mu*a !.

  58
  9
  1. LipaLipa komentariše

   … Conrtra, … uzivas a, vazda mu zavidio, … zelja ce ga bii, ma i tebe, front,… iskoristio sansu , koju mu front/vucko servirao, … no dps, smrtno bolesan, na tvoju zalost, … ko samrtink, zadnji put kao “momak”, …napregao dps snage, finasije (nikad bolje placali “glas”) … no dzaba, brzo ce opet “bolest” … nece narod vise “spustavati” se na df uze, … svaka sila do vakta, njihov vakat, bas sada stigao, … prepunila se casa, preliva, … zivi i zdravi bili pa vidjeli, … aj’ zdravo, …

   5
   7
  2. Gavroni komentariše

   Dok su Becic,Krivokapic i Abazovic na vlast Milo nikad nece otic u Spuz.Cak naprotiv mislim i da ce u siru koaliciju sa njima u neko naredno vrijeme.A da se to desi pobrinut ce se americka ambasada koja aktivno radi na tome.Zato su Krivokapic o Djukanovic cesti gosti tamo.

   13
   24
 5. Prle komentariše

  Mrš smeće jedno lopovsko!

  27
  7
 6. kuca komentariše

  Dok je Krivokapica i tvoja nada je realna ko sto je realan i novi egzodus napacenog naroda pivratkom DPSnacista na vlast.

  12
  7
 7. Ivi komentariše

  Imaš i pravo, taman tako. Dok je ovaj premijer SVE ĆE DA NAS UNIŠTI.

  24
  5
 8. micki komentariše

  Mars vise u tri pm

  5
  5
 9. tako stoje stvari komentariše

  Dok je krivi Premijer Djuka nema šta da brine. Kohabitira u ladu, zaštićen ko bijeli medo. Najbitnije mu je da mu se u meleone ne dira, a krvi hrišćanin nije baš od te rabote, više je za ispijanja loze i bacanja shuplji.

  6
  3
 10. DPS-ovac zainat komentariše

  A presložiće to Bajden brzo, sad kad su se svi uvjerili da se bez DPS-a ne može razgovarati o daljem napretku Crne Gore ka EU i NATO. Zna se ko je u ovoj državi brana velikosrpskim (ili kako se to sad pomodno kaže “srpskosvetskim”) i ruskim interesima, a sigurno nije URA. Tik-tak-tik-tak

  3
  3
  1. andro komentariše

   Za budale koji podrzavaju lopove, (tu ne ubrajam one koji su se okoristili), ne cuje se vise ni tik tak. Samo Vi podrzavajte lopuze, a Vama nek deca gladuju. Moraš biti mnogo glup, pa da radiš na sopstvenu štetu. Godinama zamajava srbe da je srbin, muslimane da im je blizak, montenegrine da je poštovaoc zelenaša, a u stvari Vam se smeje koliko su glupi, dok broji parice. Kad će više budale da se osveste i da im dobrobit svoje porodice bude na prvom mestu, a ne tamo neki političar, kako god da se on zove, i iz koje god stranke on bio.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.