DF: Suzana Mugoša, član mafijaške hobotnice za obračun sa pukovnikom Aleksićem

1

Znakovito je to da se u vrijeme pandemije virusa KOVID 19 u Crnoj Gori pokreću na brzu ruku procesi koji čekaju svoj epilog godinama. Tako je posle skoro četri godine, podignuta optužnica protiv pukovnika Radovana Aleksića, koji je optužen da je pokušao da ubije Predraga Šukovića, nekadašnjeg šefa policijskog Odjeljenja za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije.

“Pukovnik Aleksić nije poznavao Šukovića niti imao bilo kakve veze sa njim. Dakle, nije bio ni u kakvom sukobu sa oštećenim što se ne može reći za aktuelnog predsjednika Vlade i njegovu ekipu.
Ročište za kontrolu lažne optužnice, koje treba da bude početkom maja, zakazao je niko drugi do Suzana Mugoša, član kriminalne hobotnice, koji se lažno predstavlja kao sudija.

Koji su razlozi i motivi da ovakav predmet završi baš kod Suzane Mugoše lako je pretpostaviti. U pitanju je još jedan montirani proces u kom se koristi zarobljeni dio sudstva da se kroz presude obračunava sa političkim i ličnim protivnicima režima, ali i da se štite pravi kriminalci.

Za takve stvari koriste se nazovi sudije, kojima nijedan dosledan sudija ne želi da pruži ruku niti da im nazove dobar dan. Ovo novo Mugošino pojavljivanje u slučaju pukovnika Aleksića, kojeg bez ijednog dokaza drže u Podgorici skoro četiri godine, lažno ga optužujući zato što nekome smeta kao častan čovjek, samo pokazuje da je svaka empatija koja se od strane vlasti pokazuje u ovom periodu tzv. borbe protiv virusa, čista laž i da se ovaj momenat koristi da se mnoge kriminalne radnje odrade ispod radara javnosti.

Dok su institucije Crne Gore još uvijek zarobljene, vidimo da režimskoj mafiji u inostranstvu baš i ne ide, pa su juče u Hamburgu opet ostali, kao skoro u SAD-u, bez značajnog tovara kokaina.

Uskoro dolazi vrijeme promjene vlasti i oslobođenja institucija u okviru kojih neće moći da se optužuju pošteni ljudi poput Radovana Aleksića a Suzana Mugoša i njena koleginica Jovićevićka iz tužilaštva, koja montira lažne optužnice, ne samo da više neće obavljati nečasne poslove i za račun kriminalaca odlučivati o sudbinama ljudi, već će odgovarati zbog toga što nijesu radili odgovorno svoj posao i služile zakonima ove zemlje, saopšteno je iz DF-a.

1 Comment
  1. Савле komentariše

    Труле даске у Судству, у Тужилаштву, у Полицији, у Влади, Скупштини, па има ли игдје здравог пода у Мафиленду?

    3
    1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.