DF: Sramno ponašanje DPS-a, namještaju ankete i u vrijeme pandemije!

2

Vjerovatno se nigdje u svijetu nije desilo da neko tako brutalno i neljudski koristi ovu tešku situaciju u kojoj se nalaze građani, kao što to radi DPS u Crnoj Gori, saopšteno je iz DF-a.

”To potvrđuje i današnja namještena anketa, kojom se želi obmanuti javnost, zamaskirati nesposobnost režima i izvršiti jeftina promocija svojih partijskih kadrova u zdravstvu. Posebno je zanimljiv pokušaj da se izrežira navodna popularnost Duška Markovića, a čitava Crna Gora je svjedok katastrofalnih poteza njega i njegove vlade, od ekonomskih mjera, ponašanja i afera ministra poljoprivrede i zdravlja, do klasičnog progona kome su izloženi građani u atmosferi policijskog časa.

Zapanjujuće je da nekome u ovom trenutku uopšte i pada na pamet da se bavi ovakvim podvalama, a ,,rezultati” ove ankete su vjerovatno iscrtani upravo u NKT-u, odnosno predsjedništvu DPS-a.

Takođe, mnogo toga je jasno kada se kao realizator ankete pojavljuje IPSOS, a posebno kada se pohvali da je anketu odradio za dva dana?!

Kada prođe ova teška situacija, i kada se izađe iz atmosfere karantina, policijskog časa i represije, svi će se suočiti sa istinom i katastrofalnim potezima režima, koji je umjesto da pomogne narodu u vremenu pandemije, odabrao da vodi predizbornu kampanju.

Sa druge strane, već danima se dodjeljuju paketi pomoći i novčana sredstva odanim kadrovima DPS-a, pripadnicima njihovih mini izbornih štabova, koji su povezani sa ANB. Takođe, predsjednici opštinskih odbora DPS i predsjednici opština iz reda DPS, otvoreno vode predizbornu kampanju, rade na terenu sa brojnim aktivistima i time, između ostalog, nekažnjeno krše zabranu okupljanja, dok se u karantinu i kućnom pritvoru nalaze lideri DF i bez ikakvog razloga se hapse naši funkcioneri.

Jasno je, u konačnom, da se izbjegava uvođenje vanrednog stanja, kako bi se dešavalo ovo što imamo danas- da zemljom upravlja predsjedništvo DPS, odnosno neki fantomski NKT, stoji u saopštenju.

2 Comments
 1. Buka komentariše

  Evo i gospode iz DF a i danas…Umnik do Umnika..Stam do Stama..Borci za Pravdu,Pravo i Cast Crne Gore..ma Ljudskovina Vri iz Njih,Naravno i rijeci Njihovijeh..Samo Hrabro..jok Predaje Ima..Burek Palah Nas,nikako i Svoj..Uci,zadatke daje..ma Rjesenja nudi…uh,hvala,Mi smo samo obicni,mali Ljudi,Ljudskovinu Vasu,Dosec nikako mozemo…p.s.Izvinjenje sjenima Jana Palaha..stradalnika za cast,pravo i Slobodu..

  1
  2
 2. Buka komentariše

  P.s.Prijavio sam Vas danas da ste Prvog Predjsjednika,Nazvali Turcinom i Bitangom..pa kad priznajem ka da i nijesam ospija..Crnogorac sam pa..znate Vi vec..za Vase Dobro…gospodo iz Fronta I to Demokratska

  1
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.