DF: Hajdučija Ivana Vukovića prema porodici Đurišić

0

Klub odbornika Demokratskog fronta Glavnog grada najoštrije osuđuje neljudsko i bahato ponašanje uprave Glavog grada na čelu sa gradonačelnikom Vukovićem prema porodici Đurišić.

“Posebnu gorčinu zloupotrebi gradskih preduzeća i pripadnika policije od strane gradonačelnika daje to što se to dešava u danima kada je Korona virus paralisao gotovo cijeli svijet, i kada se u Crnoj Gori građani pozivaju na disciplinu, solidarnost i zajedništvo. Umjesto da sve službe angažuje za pomoć starijim sugrađanima i onima kojima je to potrebno u ovim teškim danima gradonačelnik je zloupotrebom Zakona pokušao da se obračuna sa porodicom Đurišić koja brani pravo na svoju imovinu.

Iako je sudski proces između Glavnog grada i porodice Đurišić u toku, i epilog se godinama očekuje, a Crna Gora je gotovo u vanrednom stanju, nije smetalo gradonačelniku da razbojničkim metodama pokuša ono što nije mogao u redovnim životnim uslovima. O kakvoj se hajdučiji i bezobrazluku radi govori podatak da su privođena i maloljetna djeca, a da su opasnost dovedeni svi članovi porodice Đurišić.

Vuković mora biti svejstan da će ovakvo njegovo ponašanje i kršenje Zakona dobiti sudski epilog onog trenutka kada vladavina prava bude na snazi i u Crnoj Gori.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.