DF Budva poručio pučistima: Klecnuli ste koljenima, pali ste nisko, moralno i ljudski ste propali!

2

U vrijeme kada naši sugrađani tavore u podgoričkim tamnicama zbog želje tzv. novoformirane većine da se po svaku cijenu, ne birajući sredstva, dokopaju vlasti i položaja u Budvi, ta jalova družina hoće silom na sramotu da izabere i predsjednika Opštine i predsjednika Skupštine na nelegalno zakazanim sjedicama, poručuju iz DF-a Budva.

“Nije ih sramota i nije im dovoljno što su namjestili svojim drugovima, prijateljima, kumovima da ih interventne jedinice maltretiraju u zgradi opštine Budva, istjeruju suzavcem i brutalnom policijskom silom, već su naumili da izazazovu nove podjele organizujući tajni izbor novih nazovi predsjednika.

Svi građani Crne Gore koji imaju imaju savjesti, bez obzira na političko opredjeljenje, zgroženi su akcijama prebijanja i gonjenja građana Budve kao divljih zvjeri koje su sprovedene u prethodnih nekoliko dana.

Budvanski robot-odbornici OKG potpomognuti odbornicima žičara-partije, političkom prostitutkom Stevanom Džakovićem i propalim biznismenom Purkom Ivančevićem ukaljali ste obraz svojim očevima i đedovima, zavadili ste budvanske porodice i upustili se u prljavu rabotu zarad ličnih interesa i ispunjavanja želja podgoričkim moćnicima.

Klecnuli ste koljenima i pali na najniže grane, što će generacije pamtiti kao primjer moralnog i ljudskog propadanja.

Tajnovitost organizacije ovih sjednica, javnosti nepoznato mjesto i vrijeme održavanja i neznani junaci – kandidati za predsjednike, izazivaju opravdane sumnje da je u pitanju opet neka prevara.

Napominjemo da ovakvo organizovanje sjednica nije do sada zabilježeno, kao što nije viđena ovoliko želja nedoraslih i neznavenih da se dokopaju onoga što im ne pripada, ne hajući za volju naroda.

Umislili su, valjda, da će funkcijama zadobiti poštovanje sugrađana koje nikad nisu imali niti su ga mogli zaslužiti. Da imaju imalo samopoštovanja ne bi se upuštali u ovu kriminalnu avanturu koja će ih sve do jednog koštati ne samo njihovih nazovi karijera, već i slobode, stoji u saopštenju.

2 Comments
 1. Traktorist komentariše

  Mi Albanci uzimamo prvo Ulcinj pa Tuzi, sad Budvu sve sve je nase .
  opancari i guslari za beogradski pasaluk a nasa braca po oruzju nek uzmu boku .
  Sve u traktore i teraj tu klerofasisticko djubre
  Zivela Velika Albanija .

 2. Vila Gorica komentariše

  A takav si, Traktorist !.
  Dacemo mi vama Veliku Albaniju !.
  Prvo da se otarasimo ove pijavice Mila pa cemo da se malo sa velikoalbancima pozabavimo !.
  Nemoj da zaspes, tu smo !.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.