DF Budva poručio DPS-u: Izvrnućemo vas iz fotelja naglavačke!

11

Danas smo u Budvi na djelu vidjeli kako DPS zamišlja “evroatlantsku” demokratiju u koju nas ubjeđuje danima misleći da smo se svi najeli bunike kao njihova vedeta, samoproglašeni predsjednik Opštine Nikola Divanović, ocijenili su iz DF-a Budva.

“Ta demokratija potpomognuta pendrecima i suzavcima više je podsjećala na zlatno doba vladavine Čaušeskua nego na državu koja teži članstvu u Evropskoj uniji.

Ne možemo da se ne zapitamo da li DPS i njihova metla Divanović baš toliko konzumiraju robu koja se prometuje prekookeanskim brodovima, koji često budu zadržani u nekoj svjetskoj luci zato što ta roba baš i nije legalna, da ne vide da ih građani jednostavno neće?

Da li je moguće da se samoizabrani predsjednik Opštine ušunjao iza leđa građana da bi zauzeo funkciju iz koje su on i svi njegovi drugari katapultirani 2016.godine?

Sin čuvenog Srbina, osnivača Narodne stranke danas pristaje da bude cirkuska marioneta izopštena iz Crkve i čovjek koji je toliko bestidan ili drogiran da Mila Đukanovića poistovjećuje sa Svetim Petrom Cetinjskim.

Smijurija od uzurpatora funkcije gradonačelnika danas može svojom sumanutom ideologijom biti predsjednik samo Stevanu Džakoviću sa kojim dijeli iste tikove i iste nebulozne misli.

Lakrdija od sklepane većine će vjerovatno svojom “stručnošću” imati šta da polaže građanima koji već zabrinuto čekaju jesen – posebno u domenu prodaje pljeskavica za šta ne sumnjamo da će Snežana Kuč dati ozbiljnu ekspertizu.

Danas Budvane demokratiji uči odiva Borilovića koja osim što krade odbornike, krade i prezime lažno se predstavljajući i glumeći branitelja “svega Crnogorskog” iako i ona i branitelji, ta simpatična ekipica dovucana sa svih strana misle da Budvu treba braniti od Budvana kao što su nekada branili Dubrovnik od Dubrovčana.

Doduše bilans im je uspješniji, jer su dovukli 500 policajaca, 10 službenih pasa za otkrivanje narkotika, odbranu i napad, preko 100 uhapšenih i procesuiranih, 30 prebijenih što javno, što u podrumima policijske stanice, preko 100 ispaljenih patrona suzavaca – dakle bukvalno su morali da uhapse Opštinu i demonstriraju golu silu da bi par izgubljenih lujki privremeno sjelo u fotelje.

Inače, pošto ova ekipa uzurpatora voli da potencira svoju NATO opredijeljenost – da ih obavijestimo da rođena sestra jednog od mučki prebijenih ljudi radi u Pentagonu, te da su o ovim dešavanjima obavještene visoke adrese u inostranstvu. Nismo sigurni da će se ova pendrek demokratija previše dopasti partnerima Crne Gore.

Ovoj grupici samozvanaca koji ne prezaju ni od čega da bi se dočepali fotelje makar na 15 minuta poručujemo da smo tek počeli. Da ni pendreci ni suzavci neće zaustaviti poruku koju šaljemo. Do zadnjeg dana ćete morati da držite Opštinu uhapšenom a kada sve prođe i ponovo vratimo Budvu, ali i Crnu Goru – vas ćemo privesti poznaniju prava jer ćete odgovarati za sve one suze, modrice i traume koje ste priredili svojim sugrađanima, a za koje ste doveli policijske i parapolicijske snage iz Podgorice, Nikšića, Bijelog Polja, Berana i ZIKS-a da odrade prljavi posao umjesto vas.

Nema zaborava i nema predaje. Narod vas je već zapamtio kao lopove jer ste im 200 miliona ukrali. A sada će vas narod pamtiti i kao izrode spremne da potegnu oružje na svoje kumove, rođake, prijatelje, braću i sugrađane. Sa svim ovim bestijalnostima koje ste uradili u poslednjih mjesec dana gradanima ste još jednom otvorili oči i pokazali pravo lice. Zbog toga ćete biti izvrnuti iz fotelja naglavačke i to voljom građana koja će biti ubjedljivija nego ona 2016. godine.”

11 Comments
 1. Traktorist komentariše

  Ućera vam ga Nikola po junački, defenarkomane iskoristi popadija a onda noga u prkno.

  4
  28
  1. đed Vukašin komentariše

   Pu#iš ga ti legendo baš onako profesionalno…

   18
  2. Lola komentariše

   Vi koji imate naziv traktorist ste toliko puni mrznje za meni vi ste jedna splacina ni svinje takve splacine ne jedu.

 2. Darko komentariše

  Cirkusanti

  2
  12
 3. Traktorist komentariše

  Smrće!

  1
  12
 4. Traktorist komentariše

  Čekam dan kada će neki narkoman defa doći ksebi i shvatiti kako ih guzi amfilohije i supak dzomic

  2
  13
 5. Traktorist komentariše

  Dobro jutro gosim Nikola, časni i pošteni predsjedniče opštine Budva!, a sada financijska inspekcija lopovije defa narkomana i nnjihove pljačke naroda!

  1
  2
 6. Kontra revolucija komentariše

  Traktorist, Munja , to ti je tema u kojoj uzivas ?.
  A po psovkama u tvojim komentarima mora da si negde sa nekih
  pustih planina !.
  Pre nego udaras po toj tastaturi bez razmisljanja , prebroj koze da nisu neke pobegle , inace veceras nema zadovoljstva!.

  1. Traktorist komentariše

   😂😂😂

 7. Komite su srbi ! komentariše

  Tako je bre!

 8. Traktorist komentariše

  Care ti si najveći supak u Budvi i šire, da se ufatim kakve funkcije bogumi nebi me smjenio ni df snp i druge partije a litinarkomane bi sa popadijom stero u 3 lepe pm i onda se zavalio u opstinsku fotelju i grickao budzet, za munju i kafanskog bi otvorio račun bez limita u svim viđenijim restoranima, carevica bi uzeo za vozaca, defe narkomane bi poslao na odvikavanje, popadiju bi listom poslao na post u saharu oko 400 dana, litidokoličare bi natjero na teske fizicke radove za opste dobro, portalu borba bi dodijelio veliku finansijsku pomoč i naravno ja bih bio urednik itd

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.