Demokrate optužuju: Poslanik DPS-a istovarao kamion sa prehrambenim proizvodima namijenjenim njihovim glasačima!

0

Jutros su aktivisti DPS-a u Pljevljima, predvođeni predsjednikom Opštinskog odbora Vladom Milinkovićem i poslanikom u Skupštini Crne Gore Danijelom Živkovićem, nedaleko od grada na poligonu Autoškole „Marjanović“ istovarili kamion od oko 20 tona prehrambrenih proizvoda, koji su po svemu sudeći, namjenjeni sigurnim glasačima i simpatizerima ove partije, javljaju čitaoci našeg portala.

Primjetno je da niko od režimskih aktivista ne poštuje obaveznu distancu, niti nosi predviđene zaštitne maske.

Demokrate su prve došle do fotografija, zbog čega su danas istupili sa saopštenjem za javnost. Oni su izvršili komparaciju ove režimske malverzacije zbog koje niko nije još uvijek odgovarao i nedavnog slučaja hapšenja poslanice Zdenke Popović.

Mobilni telefon
„DPS nastavlja da koristi tešku socio ekonomsku krizu vidno zloupotrebljavajući humanitarne aktivnosti u političke svrhe na svim nivoima. Dok se pojedincima i drugim političkim subjektima zabranjuje da dostave paket hrane ugroženim građanima, DPS organizovano doprema i isporučuje kamione namirnica pa ih potom raspodjeljuje isključivo po partijskim spiskovima“, ističu u Demokratskoj Crnoj Gori.

Demokrate su obavijestile javnost da su pored pomenutih funkcionera Živkovića i Milinkovića građani primjetili i sekretara OO DPS Pljevlja Pavla Čolovića, dojučerašnjeg direktora Osnovne škole „Boško Buha“, a u čijoj je kući, kako ističu predstavnici pljevaljske opozicije, u svim izbornim ciklusima smješten jedan od štabova DPS-a u kome se kupuju lične karte.

Iz Demokratske Crne Gore su istakli da je funkcionere pratila „grupa mladih prepoznatljivih DPS aktivista od kojih su mnogi službenici opštine, javnih službi i članovi Odbora direktora javnih preduzeća“.

„Pozivamo Upravu policije i Osnovnog državnog tužioca da hitno reaguju, ispitaju slučaj i radi javnosti odgovore na pitanje po kom osnovu predsjednik OO DPS-a sa svojim funkcionerima i članovima doprema, raspoređuje i isporučuje građanima namirnice? Da li u ovim radnjama ima elemenata zloupotrebe službenog položaja, diskriminacije građana po partijskoj pripadnosti i kršenja mjera, odnosno propisanih zabrana od strane Vlade Crne Gore? Kako to da ima više namirnica po privatnim skrovištima DPS-a negu u Crvenom krstu?”, zaključeno je u saopštenju Demokrata.

(IN4S)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.