Demokrate ne znaju gdje udaraju: Bečić i Bogdanović lažima napali Borbu, jer otkrivamo veze njihovih funkcionera sa mafijom!

Demokrate ne znaju gdje udaraju: Bečić i Bogdanović lažima napali Borbu, jer otkrivamo veze njihovih funkcionera sa mafijom!

Politička partija Demokrate Crne Gore danas je najbrutalnijim lažima i podmetanjima, svojstvena samo šbirovima UDBE, krenula u prljavu kampanju protiv našeg portala. Nakon što su prethodnih dana, napadali kolege iz opozicije, tako su se najprizemnijim lažima obrušili na Borbu, jedan od rijetnih medija na ovim prostorima koji se bavi raskrinkavanjem kriminalnih aktivnosti u državi. Očigledno je da su dobili nalog da brutalno krenu u obračun sa svim neistomišljenicima i tako pomognu DPS-u, jer drugog logičnog objašnjenja za ovu sumanutu histeriju nema.
Naša redakcija je došla do informacije da se visoki funkcioner Demokrata i prvi čovjek Budve Dragan Krapović, tajno sastao sa premijerom Crne Gore Duškom Markovićem. Kako to profesionalna etika nalaže, a o čemu oni koji svi zajedno nemaju ni dana radnog staža nemaju pojma, pitanja smo proslijedili partiji gospodina Krapovića, kako bi smo provjerili informacije do kojih smo došli. Naravno, tekst o susretu Krapovića i Markovića nijesmo objavili, jer smo, kako to novinarska etika nalaže, čekali odgovore od Demokrata, da ne bude da ih napadamo bez razloga. Međutim, umjesto odgovora na naša kulturna i civilizovana pitanja, dobili smo jedan udbaški pamflet, od pres centra Demokrata, koji je satkan brutalnim izmišljotinama i lažima.
U odgovorima Demokrata, koji objavljujemo u potpunosti, navodi se da se “mjesecima na ovom portalu, čiji je vlasnik i finansijer Demokratski front, plasiraju najogavnije neistine o našoj partiji i o funkcionerima Demokrata, a posebno o predsjedniku Opštine Budva, Draganu Krapoviću”.
“Sama pitanja koja su nam poslata sadrže lažne tvrdnje, a potpuno je jasno da su to konstrukcije lidera Demokratskog fronta, smišljene sa ciljem da se proturi još poneka bezočna neistina o najvišim funkcionerima Demokrata. I Dragan Krapović i svi ostali funkcioneri Demokratske Crne Gore rade, djeluju i svoja zaduženja bavljaju javno, odgovorno i u interesu građana Crne Gore, a o tome čiji su manir tajna sastajanja sa funkcionerima DPS-a, tvorcima ovih tvrdnji najbolje je da se raspitaju kod Marovićevog kuma, advokata. Otuda je jasno da se ideja o navodnim tajnim sastancima mogla roditi samo u glavama onih koji su takvim aktivnostima i inače sami skloni. Jasno je i da samo glasilo “Borba”, nalik “Informeru”, služi da takve izmišljotine, čiji je jedini cilj diskreditacija predstavnika Demokrata u jedinicama lokalnih uprava u kojima vršimo vlast, proturi do javnosti kojoj je, očigledno, neophodno poslati istu onu poruku, koju tako često nastoji da pošalje i Milo Đukanović, lično, a to je da se nijedna opština ne smije prepustiti u ruke opoziciji. Dakle, Demokratskom frontu “Borba” je jedan od mehanizama koji im služi za diskreditaciju opozicije u cjelini i spašavanju DPS-a, piše u odgovorima Demokrata.

Demokrate napada njihov funkcioner i član a priviđa im se DF

Ovakav prizeman i kukavički napad, svojstven samo agenturama ANB-a, koji oni koriste u obračunu sa neistomišljenicima, dokaz je da su Demokrate izgubile kompas ili da ih neka DPS ruka navodi i usmjerava na napade protiv onih koje DPS ne može da kontroliše. U daljem tekstu ćemo otkriti sve laži iz saopštenja Demokrata, i to argumentovano i sa dokazima, a ne lažima i podvalama, svojstvenih njima i njihovimm medijskim guruima koji ovih dana gube tlo pod nogama.
Laž 1. Borba je neprofitabilan portal, pa samim tim ne može imati finansijera. Za razliku od Demokrata čiji poslanici svakog prvog u mjesecu idu na blagajnu Skupštine Crne Gore i nijesu gadljivi na novac koji im obezbjeđuje premijer Duško Marković. Zbog javnosti, vlasnik portala Borba je nevladina organizacija Zapis, čiji je osnivač Dražen Živković, nagrađivani i jedini hapšeni novinar u Crnoj Gori, koji se već 15 godina perom bori protiv mafije, dok su neki piškili u pijesku ili dok su ih jurili roditelji da ih biju što im uznemiravaju sinove.
Laž 2. Dragan Krapović i Demokrate nijesu meta napada Borbe, već su mete napada njihovih dojučerašnjih visokih funkcionera i sadašnjih članova, poput Gorana Slovinića iz Budve koje su prevarili i koji ih optužuju da su najveće prevare na političkoj sceni Crne Gore. Da pojasnimo, ne tvrdi Borba da su Krapović i Bečić prevare nego to javno kaže Goran Slovinić, član Demokrata.
Laž 3. U saopštenju tvrde da su pitanja Borbe oko satsnka Krapovića i Duška Markovića konstrukcije lidera Demokratskog fronta. Evo dokaza brutalne laži Demokrata, jer, njihov nekada visoki funkcioner, a i dalje član Demokrata Goran Slovinić već nekoliko dana javno, na Fejsbuku, pita Demokrate s kim se to sreo Krapović, a u prilogu dajemo i dokaz. Koliko javnost zna Slovinić je član Demokrata a ne neke druge stranke.

Laž 4. Borba je nedavno, ekskluzivno, objavila da je Dragan Krapović, dozvole za svoju podmornicu, dobio zahvaljujući Milošu Maroviću i Branu Mićunoviću. Pozivamo Krapovića i Demokrate da javno pokažu te dozvole, koje su dobili u vrijeme kada su vlasnici Marine Budva bili upravo Marović i Mićunović i bez čije saglasnosti on nije to mogao dobiti.
Za nepunu godinu dana od kada je pokrenut portal Borba, objavili smo mnoštvo ekskluzivnih informacija kojima smo raskrinkali organizovane kriminalne grupe. Da se samo podsjetimo intervjua sa Arminom Cibrom, koji je baš zahvaljujući našem portalu iznio teške optužbe protiv Mila Đukanovića i crnogorskog režima. I nastavićemo da raskrinkavamo sve kriminalne veze, pa makar one vodile i do funkcionera Demokrata, kako što mnoge i vode.
Nakon ovakvih brutalnih laži koje su izrečene na račun našeg portala, sada smo još sigurniji da je došlo do pomenutog sastanka između Krapovića i Duška Markovića, a u dogovoru sa Aleksom Bečićem, i da je na tom sastanku izdat nalog da Demokrate krenu u brutalnu i prljavu kampanju protiv svih onih koji se bore protiv organizovanog kriminala i korupcije, a Borba to svakako radi. Jer, jasno je da Marković i Demokrate gube svoje medijske saveznike, poput Vijesti koje dobijaju novog vlasnika, ali i DAN-a, gdje su raskrinkane mnoge prljave veze tih političkih struktura, pa svoju nervozu zbog toga žele da kroz brutalne laži ispoljavaju protiv našeg portala.
I za kraj, da su i djelić energije koju prosipaju danima protiv opozicionih kolega i našeg portala upotrijebili u borbi protiv režima, Đukanović bi bio prošlost!

Related posts

4 Comments

 1. Sinjajevinac

  Borba, niste fer. Demokrate (sanjaju da budu autoktate) nisu ništa loše mislili, nemaju čime. Dobiju zadatak, novac a njihov bođa okrene zadnjicu. Svi uzivaju. Neće zdugo. Žao mi je nekih njihovih pristalica, koje poznajem, a biće ih stid što su ih zaglupili (zajebali).

  Reply
 2. Medojevic: “Nije Amfilohije, nego UDBA” (2015)

  Da Vas finansijer nije Df nego PzP, vi ste cirilicni IN4S. Kad ste tako profesionalan i demokratican portal kako ne pitaste je li Radilovic stvarno izbio Cela Ismailsufija. Pitate Demokrate sto kaze njihov clan, a ne pitate DF ono sto pisu svi ostali mediji sem vas. Sto ne pitaste kako su Semokrate sorošoidi kada su glasali za istu odluku u parlamentu kao Valentina Tadić iz PzP. Malo licemjerno od “borbe” a?

  Reply
  1. admin

   Botovi, samo nastavite da nam dižete rejting. I nastavite da sponzorisete svoje objave protiv Borbe, samo nam dajete reklamu koji nam Vi sami plaćate. I ne zaboravite prvog u mjesecu da podignete platu koju Vam obezbjeđuje Milo Đukanović. Srdačan pozdrav.

   Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *