Demokrate: Ne slušajte pozive na bratoubilaštvo koji dolaze od premijera Markovića!

5

Demokratska Crna Gora pozvala je građane da, kako je saopšteno “ne slušaju pozive na nemire, svađu, bratomržnju i bratoubilaštvo” koji dolaze od premijera Duška Markovića.

U saopštenju navode da “svima zvijezda vodilja budu poruke ljubavi i mira koje je danas uputio čelnik Mitropolije crnogorsko-primorske”.

“Kao što mu dolikuje, mitropolit je pozvao na mir, pomirenje, ljubav i slogu, a nikako na krv i bratoubilaštvo. To su poruke koje smo svi dužni da upućujemo jedni drugima, pogotovo u trenucima kad usijane glave pozivaju na mržnju, krvave glave, batinjanje i nasilje”, navodi se u saopštenju Demokrata.

5 Comments
 1. Buka komentariše

  Pih..A Nadu Daste Drzavi Svojoj..Laznu..Pih,…Dovoljno i Dosta…p.s.Lupezi jedni..Opljackali ste i unistili skoro Casni SNP..PihMladocetnici i Dvokapasi…

  4
  13
  1. Živadin komentariše

   Državi vašoj,a ne našoj.
   Našu ste sa Šiptarima zapalili.
   Sve ste uzeli.
   Sad nam spremate Jasenovac ili Otok Goli ili” Sinjajevinu”
   Bratski nego što.
   Hvala…

   13
   2
 2. Buka komentariše

  Gos n Zivadine..Nijeste u Pravu..Svaki Crnogorac postuje Brata Srbina…tako je bilo i bice..Nelagoda me obuze citajuci retke Vase..zaista…mislim da ste Dobar covjek,lijepa imena Srpska..ne prilici Nikom,najmanje Vama..nabijedjivat Brata..Crnogorca

  4
  4
  1. vaso komentariše

   Buka sa tvojim ustaskim stavovima nijesi crnogorac no izrod koji je protiv svojega naroda I za milove dukljane koji tuku zene I djecu.

   4
   1
  2. Ljuta komentariše

   Nekad jesu….danas je kod dijela gradjana pravoslavaca takav šovinizam prema Srbima pa makar ti rodjen brat bio….

   3
   2
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.