Demokrate Erakoviću: Ne pričamo sa onima koji su zemlju doveli do bankrota

1

Potpredsjednik DPS-a Jevto Eraković se u večerašnjoj emisiji na RTCG, opravdavajući izborni rezultat u Nikšiću, upustio u analize koje se suprotstavljaju zdravoj logici i predstavljaju svojevrsne političke vratolomije koje nemaju uporišta u realnosti, saopštile su Demokrate. Oni navode da DPS nije u poziciji da bilo kome dijeli lekcije o pomirenju, kada je prethodno podijelio sve što se moglo podijeliti.

“Međutim, Eraković je potpuno obrnuo logiku, pa je tako nekim čudom saopštio: da ako razgovaramo sa onima koji dijele, onda smo za pomirenje, a ako ne razgovaramo sa onima koji dijele, onda smo za podjele. Pa, ovo rijetko ko može smisliti”, navode u saopštenju.

Kako kažu, da se ne bi mnogo mučili, ne pričaju sa onima koji su zemlju doveli do bankrota, rasprodali sve resurse, ostavili dugove, podijelili građane po svim mogućim šavovima, sa onima koji se obračunavaju sa vjerskim zajednicama i onima koji su zaustavili reforme i put Crne Gore ka EU uspostavljajući hibridni autokratski režim.

“Smijenjenom režimu želimo otriježnjenje tokom hlađenja u opoziciji”, navele su Demokrate.

1 Comment
  1. LipaLipa komentariše

    ponovicu moj post na izajavu Erakoica, … manje vise isto, … spinovi (lazi) su uvijek, sredstvo real politike, … medjutim, spin, uvijek ima prikrivenu poruku, ona bitna, … naravno, spin (laz) dps / demokrate, nemoguca misija, … nisu Krivi/Becic, debili, da i razmisljaju, o tome, … ko bi, realno, sklapao “brak” sa lesinom, sto dps, jeste, … njihov rezultat, posledica, politike, frot/Vucko, … na nihovoj harangi (pola godine, minimum) milo uspio da homogenizuje, komite, … no naduze staze, to ce se brzo topiti, … moglo bi ovo da bude, okidac, za udar po vrhusci, familiji Djukanovic, … Vlada ce sigurno, dobiti, pomoc, zapada, nato, … imace kart blans, odrijesene ruke, da kako, … dosta benefita od izbora u NK, definitivno, … aj’ zdravo, …

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.