Davidović saslušan u nikšićkoj policiji zbog tvrdnji da Vučić stoji iza pokušaja atentata na njega

3

Predsjednik Narodnog pokreta Miodrag Daka Davidović završio je davanje iskaza u nikšićkoj policiji, gdje je bio pozvan na saslušanje zbog izjave da iza njegovog atentata, prije godinu i po u Beogradu, navodno, stoji predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Davidović je saslušan u dva predmeta po zamolnici iz Srbije – zbog tvrdnji da iza pokušaja njegovog ubistva u Beogradu stoji Aleksandar Vučić, ali i u predmetu za privredni kriminal.

Davidović je nakon saslušanja istakao da je upitno to što se u Srbiji petnaest mjeseci čekalo da se objelodane informacije vezane za ovaj slučaj, te da je sada na organima pravosuđa da to utvrde, prenosi Televizija Nikšić.

“Zna se da se u Srbiji ne može da se desi ništa bez njegovog znanja( Vučića), pa je sada potpuno jasno o čemu se radi”, kazao je Davidović za TVNK.

Davidović je u nikšićku policiju došao oko 9.40 časova, a zdražao se do 11.30, nakon što je na dva mjesta dao iskaze po zamolnici MUP-a Srbije.

On je inspektorima Opšteg kriminaliteta pojašnjavao situaciju oko pokušaja atentata kada je ranjen u Beogradu, a potom je i u drugom predmetu za privredni kriminalitet davao izjavu inspektorima tog odjeljenja.

“Vučić ima ambiciju da posvađa ljude u Crnoj Gori, kao što je to uradio u Srbiji, na Kosovu i Republici Srpskoj. Taj njegov poriv ne jenjava i to je nešto što će sigurno usložnjavati situaciju na ovim prostorima. Ludak je stvarno krenuo u ludu priču, vidite sami šta se u Srbiji dešava i da narod ne može normalno da živi”, rekao je Davidović nedavno za srpske medije.

On je tada rekao da ništa posebno ne očekuje od saslušanja, te da je samo rekao istinu.

“Vučićevi mediji su prenijeli da su to izvršili kriminalci koji su sad pohapšeni (klan Veljka Belivuka), a svi znaju da je njih stvorio Aleksandar Vučić. Ja nemam drugih izvora, on je sam sebe otkrio”, poručio je Davidović.

3 Comments
 1. MIKI komentariše

  E, moj Davidovicu, sto ti je trebala ova bruka.Mnoge si razocarao, sta ti bi covjece.

 2. Rasa komentariše

  Ne silazi sa cardaka,reko mi je pevac Daka

 3. Srdjan Loncar komentariše

  Obichna jedna BUDALA.

  Mark Tvejn je imao neku izreku, otprilike ovako: “Bolje je da cutis i neka misle da si glup, nego da progovoris i da im raspsish sve sumnje”.

  Dok nismo nista znali o ovoj budali, kad je pomagao litije, mozda je neko mogao pomisliti da se radi o budali, ali chim je dosao u one TV debate, tad su svi mogli da vide, kakva je ovo bandoglava sirovina.

  AV mozes da zameris da sve u SR drzi u svojim rukama, ali kad hoces da mu pripises kako nema sta da radi nego je poceo da organizuje likvidacije “kontraverznog biznismena” iz CG, onda znaj da si totalno poblesavio.
  .
  .
  .
  Naravno mi nismo tupavi, mi znamo kako je Daka smislio, to sto je u kampanji tresnuo: On je planirao da preuzme dobar deo glasova CG Srba i da posle izbora formira vlast u Niksicu sa Milom! Falio mu je samo jos 1 poslanik (odbornik) da svoj bedni plan ostvari.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.