Danilovgradska vlast: Danilovgrad (g)radi, DPS-u smeta

0

Iz DPS-a poručuju da se veliki infrastrukturni projekti u Danilovgradu ne realizuju, i da je vlast bez ideja i aktivnost pa da se takvim ponašanjem priželjkuju vanredni izbori, saopštili su iz rukovodstva opštine Danilovgrad i skupštinske većine u tom gradu.

Oni navode da ne treba biti svemoguć, dovoljno je biti realan i sagledati samo neke od velikih ili aktuelnih infrastrukturnih projekata:

1. Najveći, rekonstrukcija Martinićkog puta
2. Rekonstrukcija ulice Lazara Đurovića
3. Izgradnja rekreativnog parka u Pažićima
4. Put za Studeno
5. Put za Sinjajevinu
6. Dionica izmedju Donjeg i Gornjeg Manastira
7. Lokalna asfaltiranja
8. Radovi na izgradnji oronulih trotoara
9. Obnova fasada na zgradama

„Ako posle godina nemara i nerada Danilovgrad dobija novo ruho, sem toga građanima se olakšava život u svakom smislu, a nekome to smeta, onda je građanima jasno ko radi u njihovom interesu. Svjesni njihove pozicije i situacije, naravno da im je velika sala Opštine jedina „arena“ u kojoj, upravo oni, pokušavaju da novom rukovodstvu spočitavaju stvari za koje su jedino oni odgovorni. A odgovorni jesu, to su građani prepoznali, tako da nam nije jasno zašto ovakvim saopštenjima priželjkuju vanredne lokalne izbore. Mnogo toga ostalo je nedovršeno, sakriveno, urađeno ali na neadekvatan način, međutim, DPS-u ne smeta da on proziva druge, jer, što bi im smetalo. Legitimno. Ipak, nemojte o stvarima koje su vidljive golim okom, jer će tada građani tek posumnjati u sve što iznosite“, jasni su oni.

Kako dodaju, rade, grade i nemaju kad za medijska prepucavanja.

„Situacija u Danilovgradu sve više liči na onu kada vam neko preda oronulu kuću a onda vas svaki dan pita što je takva i zašto je u takvom stanju, iako ste morali mnogo energije da utrošite samo da je na temeljima održite. Podsjetimo, prošle sedmice parlamentarna većina je poštujući lokalni parlament sjednicu zakazala za dan kada odbornici DPS-a mogu da prisustvuju, jer da je održana prošlog ponedeljka, sjednica bi u potpunosti bila završena za par sati“, zaključili su oni.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.