Damjanović: Premijer obećao da neće praviti stranku, sad najavljuje da hoće, DPS zadovoljno trlja ruke

0

Piše: Igor Damjanović

OVĐE JE NEKO LUD, A NEKO ZREO ZA MOTKU

Izbori u Nikšiću pokazali su da je DPS sačuvao bukvalno svaki svoj glas sa parlamentarnih izbora iz avgusta 2020. Umjesto da iz rezultata nikšićkih izbora izvuče pouke, krene u napokon obračun sa mafijom, korupcijom i oslobađanjem institucija, premijer Zdravko Krivokapić najavljuje osnivanje svoje partije.

U Crnoj Gori aktivne su 52 političke partije, a 53. premijerova u ovom momentu predstavljala bi atomsku bombu u rukama DPS-a. Uoči formiranja vlade u decembru Krivokapić je obećao da neće osnivati stranku, kao i da će njegovi ministri biti van partija. Ako se čovjek drži za riječ, za što da uhvatimo našeg premijera?

Osnivanje 53. partije na čelu sa njim logično je samo ukoliko se do ljeta želi vratiti DPS na vlast. Ukoliko to nije cilj vladjuće većine, logično bi bilo da 41 poslanik, koje birao da državu oslobode od mafije, uzmu u ruku motku i ovo nadam se ludilo, bojim se da sumnjam da je u pitanju nešto drugo, napokon okončaju.

Takođe, imajući u vidu predistoriju kako je Zdravko Krivokapić došao na čelo vlade, na ove opasne, destruktivne i sulude namjere mora reagovati i pravoslavna crkva.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.