Da li pokret Dake Davidovića može da pređe cenzus?

2

Samozvani ktitor SPC i lažni patriota Miodrag Daka Davidović danas je izlomio stranački inventar i ispušta seriju očajničkih krikova, kada je saznao za rezultate istraživanja javnog mnjenja, koje su mu dostavili njegovi članovi izbornog štaba, da njegov pokret ne prelazi izborni cenzus.

To saznanje je Davidoviću siguran pokazatelj da neće uspjeti da napravi „strateško partnerstvo“ sa DPS-om, odnosno da neće moći da bude politička prostitutka Mila Đukanovića, koji je inače i pokrovitelj njegovih političkih i kriminalnih aktivnosti poslednjih dvadeset godina.

Zbog svega navedenog, Davidović je pokušao da posredstvom Brana Mićunovića zakaže hitan konspirativan sastanak sa Milom Đukanovićem, kako bi vidio šta i kako dalje da postupa, jer ne prelaskom cenzusa na izborima u Nikšiću, neće moći da ispuni data obećanja DPS-u.

Davidoviću se usložnjava pozicija i zbog činjenice da više niko iz SPC neće i ne želi da održava komunikaciju sa njim, kao i zbog notorne činjenice da je zloupotrebljavao kontakte sa crkvenim velikodostojnicima, ali i zbog toga što je u javnosti procurila vijest, da ozbiljno razmišlja da pređe u islam.

(“Nacionalist”)

2 Comments
 1. Udar komentariše

  ZAJEDNO DAKA I MILO MOĆI ĆE PREĆI CENZUS.

  19
  1
  1. micki komentariše

   Daj boze

   4
   1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.