Carević: Maske su pale, straha nema, DPS huntu ćemo da potučemo do nogu!

3

Legalno izabrani gradonačelnik Budve Marko Bato Carević kazao je da je blokirana Opština i time su prava građana garantovana Ustavom pogažena.

“Ovo nije Opština, nego policijska akademija. Oni su se u susret ovim izborima prepali, u velikom su strahu. Naši rezultati su noćna mora, nisu birali sredstva da sjednu na ove fotelje. Ono što je sigurno, mi ćemo svakoga dana dolaziti na posao, a neka nam oni brane, neka građani vide da se ovdje radi o kriminalnoj grupi. Demolirali su Opštinu, ljudi su pogubili razum, htjeli su da nas prepadnu. Ja vas molim, nemojmo da se bojimo, mi smo građani koji pošteno rade, a došla je kriminalna grupa koja nas sprečava. Maske su pale. Na izbore mora da izađe i malo i veliko, da ih potučemo do nogu, da ovdje nikada DPS ima neku snagu”, kazao je Carević.

3 Comments
 1. Ivan komentariše

  A koga ces ti da potuces neemancipovani covjece. Idi cuvaj koze.A i to ce ti brzo uzeti ovi s kojima trgujes i lazes ovaj narod nesrecni.Zar se izlazi na ovakve izbore?

  1
  2
 2. Traktorist komentariše

  Duvadzija cetnickoklerofasisticki, a jesi ustasa oca ti ocinskog

 3. Zver komentariše

  Careviću ti to ozbiljno zboriš. Ne sprdaj se sa narodom jadan nebio jer ćemo sada da se pokrene tvoja zloupotreba funkcije, što si nelegalno koristio državno zemljište. Kad vas čovek sluša a da vas nezna zaplakao bi kako vas teroruše dps. A vi ste tri puta gori od njih. DF i Bečić evi najgora moguća kombinaciju na političkoj sceni. Meni je jedino žao što SDP nije jači pa da vas sve oduva. To je jedina stranka kojoj je Crna Gora iznad svega. A vi koji biste da se udružite sa Srbijom i Republikom Srpskom uz pomoć crkve vas bih proterao iz Crne Gore je vi se veći njeni izdajnici o oni iz 1918

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.