Brnabić: Velike stvari smo izvojevali u Vašingtonu

1

Velike stvari smo izvojevali u Vašingtonu, izjavila je danas premijerka Ana Brnabić i istakla da je otvaranje kancelarije DFC u Beogradu ogroman signal za investitore i pokazatelj koliko je Srbija bezbedna zemlja za ulaganje.

– Preponosna sam na našu zemlju i delegaciju, predvođenu predsednikom Aleksandrom Vučićem, kako su predstavljali Srbiju u Vašingtonu i Briselu, kako su ispregovarali sporazum i šta je sve Srbija dobila – rekla je Brnabić odgovarajući na pitanja novinara u Vranju, gde je obišla izgrađene stanove i radove u okviru projekta stanogradnje za pripadnike snaga bezbednosti.

Brnabić je podvukla da se očekuje da predsednik DFC-a uskoro dođe u Srbiju, svakako do kraja septrembra, te da se već radi na otvaranju regionalne kancelarije DFC u Beogradu.

– To je signal za investitore, za to koliko smo bezbedni, koliko će tek biti ulaganja, šta to znači građanima i privredi – rekla je Brnabić.

Velike stvari smo izvojevali u Vašingtonu, zaključila je premijerka.

(Telegraf.rs/Tanjug)

1 Comment
  1. Buka komentariše

    A vi gospodine Brnabic u,molim Vas,ne otezavajte…Zrtvu koju je casna Srbija podnijela,s obzirom da je svetionik Pravoslsvnog tradicionalizma,nije Mala,da Vi budete premijer,ili premijerka,kako god,ogromna vecina Srpskog naroda casna je dozivjela kao Jeres..i ne pomazite vise,zivite svoj zivot,mimo casna naroda Srbije…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.