Branki Milić ponovo pozlilo, molba da se prebaci u Srbiju

2

Jednoj od osuđenih u slučaju pokušaj terorizma u Crnoj Gori na dan parlamentarnih izbora 2016. godine, Branki Milić, koja se već duže nalazi u Ambasadi Srbije u Podgorici, sinoć je ponovo pozlilo.

Kako je saopšteno iz srpske ambasade, odmah je pozvana Hitna pomoć koja je vrlo brzo došla i ukazala joj medicinsku pomoć.

“Nakon toga joj je bilo bolje i njeno stanje se tokom noći stabilizovalo”, naveli su iz Ambasade.

To, kako su rekli, još jednom aktualizuje Apel koji je ambasador Srbije Vladimir Božović uputio nadležnim državnim organima Crne Gore 8. marta o potrebi njenog prebacivanja u Srbiju na detaljno dijagnostikovanje i liječenje.

“Uoči velikog hrišćanskog praznika Vaskrsenja Hristovog još jednom molimo i apelujemo da se humano i ljudski postupi prema gospođi Branki Milić, kako bi se zaštitila svetinja života, ispoštovao zakon i država Crna Gora i postupilo po načelima pravde i pravednosti”, poručili su iz Ambasade Srbije.

Ona je prvostepenom presudom iz maja prošle godine osuđena na tri godine zatvora.

2 Comments
  1. Stefan l komentariše

    Što je ne mijenjaju za Sveta!!!!

    3
    1
  2. Buka komentariše

    Uz zelje za Dobro zdravlje g dji Milic,opaska,da joj je mnogo bolje Ovdje…Lijecimo je,cuvamo..Cuvacemo iako je klasicna promoterka,zice,noza,krvi,Drugijeh Naroda…Andjeli s Njom,…Nece predugo bit u zatvoru,vratice se u Svoju Srbiju..Antifasisticku…p.s.Crna Gora je Fasisticka,Partizanska Nadalnica..

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.