Božović: Nedopustivo targetiranje Srba kao dežurnih krivaca od strane medijskog koncerna “Vijesti”

8

Verbalni i fizički napad pristalica tzv. “komitskog pokreta” na novinara “Vijesti” Seada Sadikovića, zaslužuje najoštriju osudu javnosti i reakciju nadležnih organa. Takođe se mora konstatovati da su naknadna izjava Sadikovića i naslov portala “Vijesti”, koji dovode u istu ravan krivice učesnike napada i pojam “srpski svet” bez ikakvog osnova, krajnje neprimjereni i nedobronamjerni.

Novinar Sadiković prepoznat je javnosti kao borac protiv anomalija u društvu koje je bivši režim gradio proteklih decenija i u kom smo zajedno učestvovali bez obzira na to kako se ko politički i nacionalno izjašnjavao. Jedna od takvih anomalija koje nam je bivša vlast ostavila u nasleđe je i pokušaj predstavljanja Srba kao dežurnih krivaca za sve ono loše što se dešava u Crnoj Gori, što je gospodin Sadiković svojom naknadnom izjavom želio da pošalje kao poruku. Na razgradnji bolesnog okruženja i ozdravljenju društva radili smo zajedno, pa su ovakve poruke veoma štetne za proces demokratizacije društva.

A ko su i kakvi su Srbi – najbolje se moglo vidjeti tokom trajanja litija koje su jedan od najsvetlijih primjera ljepote naše duhovnosti i kulture. To je lice naše civilizacije, koje drugima može poslužiti kao uzor.

8 Comments
 1. Ja komentariše

  Musl7mani hrvati i albanci ne trpe nikogapogotovu ne srbe jer svi oni su srpski isprdak i to isprdak koji je sam izletio onaj nekontrolisani.svi oni su ista fela.ko gpdšta mislio yead sadiković je obično gov.o i provokator.
  B9JKOTUJTE TV VIJESTI I RTCG

  18
  3
 2. Ja komentariše

  Svaki dan iz ove dvije tv kuće izlaze ratnohuškačke izjave i gluposti.neverovatno da nikad niko ni upozoren nije da ne kažem nešto drugo.ni iz te čuvene eu govnji.e zbog koje ovi naši ni zakon nesmiju promeniti upravo da se takve stvari nebi dešavale,da nemože novonar pseto da daje sebi za pravo fa piše svašta i jede gov.a

  14
  1
 3. MIKI komentariše

  Sta drugo ocekivati od osvjedocenog srbomrsca Zeljka Ivanovica.

  16
  2
 4. gobil komentariše

  Očekivao sam da će i čuveni “Pop sa Bocom” iz Budve jedna od najpoznatijih izmišljotina vijesti biti u Bijelom polju i Provocirati fašističke horde sa državnim zastavama.

  12
  1
 5. Litijas komentariše

  Vijesti su medijsko zlo, koje Srpski narod mora da pobijedi.

  13
  1
 6. Niksic hrabri komentariše

  Svaka cast Jelo, fasisticku i srbomrzacku tv Vijesti ne treba gledati ni jedan Srbin! U mojoj kuci Vijesti i rtcg ne gledamo vec 16godina! Boze zdravlja,brzo ce se i zabraniti njihov rad ili u najboljem slucaju totalna reorganizacij.. STOP VIJESTIMA, STOP GLEDANJU VIJESTI ZBOG MENTALNE HIGIJENE

  11
  1
  1. Ja komentariše

   Istva stvar i u mojoj kući i bogu hvala što je tako,gledanje tih televizija ravno je jedenju hrane isteklog roka trajanja i to one najgore viršli i pašteta i mlečnih proizvoda jaja,otrov!!!nedaj bože da jedna njihova vijest bude na njemačkoj tv iste sekunde bi bili uhapšeni a oni truju nas i pljuju 30 godina neometano.a evo dan danas evo 7 meseci posle smene režima oni neoatišu i dalje rade isto a ovi bogalji se ponašaju kao da nisu na vlasti a sva je prilika i da nisu.jebo ti tu smenu diktature dje narod nije uzeo pravdu u ruke.su ovu gamad i njihove narod lično je trebao da pohapsi i u zatvor da strpa i tamo da čekaju šta će biti.pih

   8
   1
 7. sanya261 komentariše

  Srbi su godinama unazad ugnjetavani i maltretirani od strane DPS mafije. Osjetila sam to na svojoj kozi. To ludilo se uvuklo u svaki moguci sektor, svaki drzavni organ, svaku bolnicu. Ljudi nijesu dobijali upute za lijecenje samo zato sto su bili protiv DPS rezima. Sramno!

  6
  4
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.