Bošnjak nakon sastanka sa Krivokapićem: Tema je bio Leposavić, pričao je samo premijer

9

Poslanica DF-a Branka Bošnjak kazala je da je tokom sastanka predstavnika poslaničkih klubova i premijera, uglavnom pričao premijer Zdravko Krivokapić, ali nije željela da iznosi detalje, navodeći da je priča bila uglavnom oko razrješenja ministra pravde Vladimira Leposavića.

“Kad smo došli na sastanak, nismo znali šta je tema. Premijer je izložio ovu krizu vezanu za ministra Vladimira Leposavića i njegovu smjenu i posle toga je hitno dobio poziv da mora da ide zbog situacije i blokade puteva u svim gradovima,“ kazala je Bošnjak.

Odgovarajući na pitanje da li vidi izlaz iz krize u Vladi, Bošnjak je kazala da “baš i ne vidi”, ali da vjeruje da će naći neko zajedničko rješenje.

“Svi smo rekli da kao parlamentarna većina nismo izazvali ovu krizu… i da je ovo kriza koja je u Vladi i ishitren potez bez konslutacija sa nama. Čekaćemo da i on (premijer) kaže šta misli, a mi ćemo reći šta mislimo na sledećem sastanku i vjerovatno će neke stvari biti jasnije”, kazala je Bošnjak.

Istakla je da u DF-u stalno upozoravaju na to da presporo ide razrješenje nekih ljudi u sistemu koji premijeru sigurno prave opstrukciju, jer su još na pozicijama koje im to omogućavaju.

Pojasnila je da prije svega misli na policiju, navodeći da današnja dešavanja pokazuju da premijer ne kontroliše taj resor.

“Policija nije stala na stranu države i nije pokazala snagu. Znate da kad god smo imali neki protest, DF je pet dana unaprijed morao da saopšti ko je organizator, broj redara i ispuni sve zakonske uslove..Sad vidite da se navodno preko društvenih mreža zakazuju razni protesti i da policija uopšte ne reaguje, a ona to vjerovatno vrlo smišljeno ne reaguje, zato što su to ostaci hobotnice prethodnog režima”, kazala je Bošnjak.

Odgovarajući na pitanje koliko je uzdrmana pozicija premijera, Bošnjak je istakla da Pokret za promjene nije zadovoljan dosadašnjim radom Vlade, jer nije pokazala ni jačinu, i bilo je dosta propusta.

“Ali, nećemo rušiti Vladu. Daćemo šansu i gledaćemo da zajedno izađemo iz svega ovoga, jer ovo je nešto što treba da se prevaziđe. Svi zajedno smo zaključili da postoji nedostatak komunikacije između Vlade i Parlamenta”, istakla je Bošnjak.

9 Comments
 1. Kontra revolucija komentariše

  Samo probajte novom diktatoru nešto da kazete !.
  Samo on ima pravo da se izjasni, on je vlada !.
  I vi cete kao Leposavic !.

  9
  5
  1. Ćenta komentariše

   A jes CG navukla smeća iz bosne, srbije, kosova i rvacke
   Vala braćo crnogorci zagadili ste svoju državu
   CG je političkoekološki zagađena smrdljivom četničadzijom i genocidašima
   Sve razumem ali koji će vam racku bradate sotonjare pedofilčine matore spc ne shvatam

  2. LipaLipa komentariše

   … o Brranka. Brnka, curo “tanka” i u pamet “siroka”, … sto nisi povela i Branka, “tvoga” Branka, … kao “podrsku” svaku, mogao on i po “pameti”, lakoj, … naravno da trebalo samo profa da govori, … vi svi iz “delegacije” ni pameti, a volje slobodne ni ozicu, … nadam se da si vatala “biljeske”, da imas sto studentima pametno prenijeti, … kad budes stigla od “silnog” posla u skupstinu stigla, … ma more mars, licemeri, odvratni ! … aj'zdravo, …

 2. Q komentariše

  Dati šansu???????????Pa što uopšte ne predate vlast DPS i onako i dalje sve drže!?

  10
  4
 3. Stremljenje komentariše

  Ne smrdi kravetino, dobro si i mutavu sestru u Odbor Direktora CEDISa ubacila. Sad si našla da filozofiras, još ti je strina ostala da je uposlis. Sjedi fanfaj brkatom.

  3
  13
  1. Milos komentariše

   Nije je zaposlila tamo zbog koristi nego da pomogne srpskom narodu

   1
   7
   1. Stremljenje komentariše

    Ne seri Miloše, sestra joj muta mutava, nikakav student. Zaposlila je da se najede, posto se najesti ne može iako ima 100 kila kao sprasna krmaca. I da, poserem ti se u srpski narod, mrs u Srbiju.

    3
    15
 4. KIRO komentariše

  Ustremljeni DUVAJ GA FAŠISTO

  8
  1
  1. Stremljenje komentariše

   Ko je fašista juče vam je pokazao Premijer. Gazi narod po ulici. Zato psssssst genocidasi!

   1
   1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.