Borba otkriva: Režim u Podgorici štiti medijske napadače na Vučića!

0

Magazin Tabloid, koji je napadao porodicu i samog predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, objavljivanjem najbrutalnijih neistina, pod zaštitom je vrha crnogorskog režima i odnedavno se štampa u Podgorici, otkriva Borba. Kako saznajemo, Tabloid se mjesecima ne štampa u Srbiji, ali je režim u Podgorici odlučio da ga aktivira i da odavde krene u medijsko rušenje vlasti u Beogradu.
Pomenuti list se u Podgorici štampa u privatnoj štampariji Vijesti, “opozicionog” medija, koji je blizak premijeru Dušku Markoviću.

Interesanto je da je glavni čovjek Tabloida, Milovan Brkić, nekadašnji dopisnik DAN-a.

Nakon što je zabranjeno štampanje Tabloida u Srbiji, jer nijesu plaćali sudske presude za povredu ugleda i časti pojedinim licima koja su ih tužila, režim u Podgorici je odlučio da ovdje udomi taj medij i da se odavde kreira medijska kampanja protiv državnog vrha Srbije.

Prema našim saznajima, Tabloid se štampa u pomenutoj štampariji dva puta mjesečno, sa tiražima do 18.000 primjeraka.

Taj medij se sada nalazi pod zaštitom crnogorskih vlasti, iako je ne tako davno, u tom mediju iznošena tvrdnja da je “državni udar” u Crnoj Gori lažiran od strane vlasti. Očigledno da je režim u Podgorici odlučio da to proguta i da im je prevashodni cilj da iz sjenke pomognu napade na predsjednika Srbije, pa je pružio podršku i utočište napadačima na Vučića.

Ovo je još jedan dokaz da u odnosima zvanične Srbije i Crne Gore odavno mnogo toga ne štima, iako se u javnosti želi predstaviti da su odnosi dvije zemlje na najvećem nivou. Jasno je da zvanična Crna Gora odavno radi protiv interesa Srbije, a u javnosti, preko svojih medija, plasiraju teze da Srbija ugrožava i napada Crnu Goru i tako pokušavaju da zametnu svoje tragove, jer je očigledno da je zvanična Podgorica ta koja vodi prljavu kampanju protiv Beograda.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.