Bojović: Određene interesne grupe priželjkuju novu vlast sa “pročišćenim” DPS-om, a bez DF-a

2

Piše: Vladislav Bojović, funkcioner DNP-a

Nije slučajno to što Željko Ivanović (Vijesti) preporučuje DPS-u da se kao partija mijenja u ideološko-kadrovskom smislu ako želi da bude na “pravom kursu”, niti je slučajno što se istovremeno Milo Đukanović, vidno spokojan, nudi i preporučuje kao partner u novoj vlasti praktično svim partijama, osim Demokratskom frontu. U tom kontekstu, posebno je indikativna najava premijera Krivokapića da će izvjesno formirati svoju partiju, iako je obećao građanima da to neće činiti.

Nemamo dilemu da se u određenim krugovima itekako razmišlja o projektu u kojem bi novu vlast činio “pročišćeni” DPS sa određenim subjektima koji danas čine većinu, uključujući novoformiranu partiju aktuelnog premijera, naravno bez Demokratskog fronta.

Nakon što je vlast smijenjena dominantno uz pomoć srpskih glasova, antisrpski nastrojene interesne grupe u Crnoj Gori uveliko pokušavaju da prevare Srbe. Krajnji cilj jeste da se očuvaju tekovine Mila Đukanovića i spriječi logičan rast broja Srba na popisu koji je očigledno odložen i ne zna se ni kada će biti organizovan.

DF je očugledno najveći problem i smetnja onima koje bi da realizuju planirani scenario. Demokratski front isključivo slijedi volju građana iskazanu na izborima insistirajući na demontaži sistema, procesuiranju lopova, zaštiti prava Srba i na konačnom prekidu neprijateljske politike prema Srbiji, prije svega zbog toga što je to u interesu Crne Gore i ovom naumu ćemo se najsnažnije suprotstaviti.

Navedeni projekat bi podrazumijevao nastavak lopovske i antisrpske politike, politike diskriminacije i nepravde, produbljivanje ekonomske krize i nestabilnosti, a onda i amnestiranje čelnika DPS-a za višedecenijsku pljačku Crne Gore, što se ne smije dozvoliti.

U cilju zaštite interesa Crne Gore i poštovanja izražene volje naroda na izborima 30. avgusta! Zbog budućnosti Crne Gore!

2 Comments
  1. Pravda komentariše

    Sto prije shvatite da i vi treba da se oslobodite i zahvalite vjecitim gubitnicima, to bolje po vasu partiju. Iskusili smo na svojoj kozi kako ste nas proteklih decenija zastitili od nepravde i diskriminacije. Sto se tice popisa, koliko je Dps uticao da se poveca broj Srba, to ce Df, nastavi li sa dosadasnjom politikom, uticati da se broj Srba smanji u Crnoj Gori.

    4
    3
  2. Ivi komentariše

    I prikrivaju ubistvo Duška Jovanovića i Slaviše Šćekića, a počeli su da biju opet, dok im se ne da signal da ubijaju. Zato Dritan ne da policiju jer se neke stvari kriju, to je jasno svakome.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.