Bjelopoljci proslavili oslobođenje Nikšića: Auto-kolona, pjesma i trobojke za „ispraćaj“ DPS-a

5

Uoči minulih lokalnih izbora, građani Bijelog Polja pružili su podršku Nikšićanima sa porukom „Sloga biće poraz vragu“. A, nakon pobjede opozicije i oslobođenja Nikšića, odlučili su da na dostojanstven način proslave novi, krupan korak, ka konačnom oslobođenju Crne Gore od DPS-a i satelita.

Bjelopoljci su se, po navici, okupili na platou na Nikoljcu, u blizini crkve Svetog Nikole, da bi zatim centralnim gradskim ulicama, uz pjesmu i trobojke, iskazali oduševljenje promjenama u gradu pod Trebjesom.

Već sljedeće godine i oni će imati priliku da zadaju novi „udarac“ DPS-u, kao stožeru nenarodnih, šovinističkih politika.

(In4s)

5 Comments
 1. Džonatan Livingston komentariše

  Koja glupost. Šta slave što je df izgubio trećinu glasača?

  2
  9
 2. MIKI komentariše

  Samo slozno braco Srbi.Samo me strah da Zdravko ne posalje policiju na vas.

  6
  2
 3. mugi komentariše

  i treba da posalje policiju, ne znam sto se u bp pored ovakve epidemioloske situacije slavi pobjeda iz nk.
  da se vise kaznjavaju ovakve stvari ne bi imali ovoliko poz. niko nista ne ferma i onda se cudimo sto nam je stanje ovakvo kakvo jeste.

  2
  7
 4. Realan komentariše

  Ne znam kako mislis sa frontom da pobijedite u B.Polju.Jedino ako 45% posto Bosnjaka i 20 % onih koji se izjasnjavaju kao Crnogorci. Bas zanimljivo.

  2
  5
 5. Ivi komentariše

  A dobro je to dobro, da se malo izcrta, pa da se vidi to. Samo se vi veselite djeco, Željko će morati da bude imun na kokarde, potpuno, vjerujte mi.

  6
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.