Bivši ,,srpski soko” širi antisrpstvo sa RTNK

3

Piše: Simon Stanišić

Radio televizija Nikšić, iako medij sa slabim rejtingom, uporno se pokušava nametnuti među vatrenim podržavaocima antisrpske politike Mila Đukanovića i bivšeg režima. Skandalozni intervju sa novinarom Senadom Hadžifejzovićem, skrenuo je još jednom pažnju na glavnog i odgovornog urednika RTNK, Milutina Stijepovića, ali ne po novinarskim bravurama, nego po neznanju koje je bilo skopčano sa očiglednom mržnjom prema srpskom narodu, Srbiji, SPC…I to ništa ne bi bilo čudno, to bi bio samo još jedan od tragikomičnih likova koji se na taj način pokušavaju ubaciti u vidno polje DPS. Međutim, izvori nam govore da je Stijepović na pravnom fakultetu u Podgorici prednjačio u srpstvu. Naime, sadašnji zajapureni montenegrin, bio je, ni manje ni više nego predsjednik udruženja ,,Srpski sokolovi”, koje je osnovao jedan poznati profesor istorije države i prava. Stijepovićeve kolege kažu da se niko tako nije isticao ekstremizmom.

Nije ništa novo da pojedinci naprave ovakve prelome u mozgu, koji su najčešće inicirani ličnim interesima i materijalnim ,,motivima”. To se dešavalo i ,,najvećima” u DPS, a kamoli nekome koga Nikšića i prepoznaju kao potrčka lokalnih DPS moćnika.

Neko je jednom rekao da su najgori bivši Srbi, jer se oni trude svim silama da zamaskiraju svoju prošlost i spremni su na sve bestijalnosti kako bi se prilagodili novom, antisrpskoj, drljevićevskoj ideologiji. Imamo tu primjer bivšeg srpskog orla Predraga Boškovića, a vidimo i da je srpski soko Stijepović jedan od takvih ,,karaktera” i preletača. Videćemo, nakon poraza DPS u nedjelju, da li će se Stijepović vratiti na fabrička podešavanja kako bi se spasio sigurne smjene sa funkcije koju, nekim čudom, pokriva.

3 Comments
 1. Dogo Dukljanski komentariše

  Spačina bio,splačina ost'o
  100%

  26
 2. Sonja komentariše

  Nista roba. Bestidnik i siledzija!

  2
  1
 3. Realan komentariše

  NAPORAN JE I ZA GLEDANJE I ZA SLUSANJE.NEKAD NOVINAR KOJI JE I OSTRASCEN BAREM MOZE BITI INTERESANTAN,A ON NIJE SVAKAKO TO.

  1
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.