Beogradski mediji o ubistvu Vladimira Roganovića: Saradnici ubijenog preko čitulja pozivaju na osvetu!

0

Likvidacija jednog od istaknutih članova kavačkog klana, Vladimira Roganovića, uznemirila je pripadnike ovog kriminalnog klana, pa izgleda i samog njihovog vođu i njegove prijatelje, pa se po svemu sudeći nijesu libili da preko čitulja u srpskim novinama pošalju poslednji pozdrav ubijenom mladiću i skrivenu poruku njegovim ubicama.

Vladimir Roganović ubijen je prije nekoliko dana u Beču, u sačekuši u jednom prolazu u samom centru grada. On je preminuo na licu mesta, dok je Stefan Vilotijević, koji se u tom trenutku nalazio sa njim, ranjen u glavu. Na mjestu ubistva bio je i treći muškarac, koji je prvo tvrdio da ih ne poznaje, a potom je otkriveno da ima lažna dokumenta i da je možda upravo on taj koji je naveo Roganovića i Vilotijevića ubici u ruke.

Ova likvidacija digla je veliku buru u crnogorskom kriminalnom podezmlju. U srpskim novinama osvanule su dvije čitulje preko cijele strane posvećene Roganoviću, a ispod jedne od njih potpisan je Radoje Zvicer, vođa kavačkog klana.

Da li je čitulju zaista objavio Zvicer ili neko drugi pod njegovim imenom, nije poznato.

– Nije ti ravnoga bilo. Voli te brat! – stoji u čitulji koju navnodno potpisuje vođa kavačkog klana.

U drugoj čitulji, koju potpisuje izvjesni Bata, provokativnija je i postoji mogućnost da direktno poziva na ravnjanje računa Roganovićeve ekipe i njegovog ubice.

Iako nije novina da se zaraćeni mafijaši i ljudi bliski podzemlju na taj način prepucavaju i šalju poruke, prozivke ovog tipa pomalo zastrašuju jer je očigledno da slute na osvetu.

– Da ovakvog momka prevare manekeni i lisice, jednostavno ne ide – poručio je izvesni Bata i dodao: „Poslednji pozdrav, bato“.

(Izvor: Blic)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.