Bečić: Nema parlamentarne krize, promjene u tužilaštvu neophodne

7

Prvi čovjek parlamenta, Aleksa Bečić, kazao je da nema parlamentarne krize. Komentarišući najavu Demokratskog fronta da neće učestvovati u radu Skupštine dok tužilaški zakoni ne budu na dnevnom redu, Bečić je poručio da nema dileme da su promjene u tužilaštvu neophodne, ali da bi se moraju sprovoditi u skladu s ranije preuzetim evropskim obavezama i u dogovoru s međunarodnim partnerima.

“Sve je potpuno jasno, a pravo svakog poslanika i poslaničkog kluba je da se opredjeljuje prema radu Skupštine”, naveo je Bečić.

On je i višemjesečni bojkot skupštine ocijenio kao legitimno pravo.

“Ono što je bitno je da imamo jedan partnerski odnos zakonodavne i izvršne vlasti, kao i sa međunarodnim partnerima, jer to je preduslov da brže svi zajedno idemo naprijed”, poručio je Bečić.

(RTCG)

7 Comments
 1. Ivi komentariše

  Ovaj kao da se najeo bunike. Zna li on koji operativni mogu na njih da krenu. Svjecki maheri, Svjecki kriminal, vrh bre. Ajde mrš tamo. Nema krize, nego koliko ste glupi uvodite zemlju u bezbjedonosnu krizu.

  21
  4
 2. Vojo komentariše

  Plackonje

  15
 3. Milan komentariše

  Ne mlati obraza ti. Promijenio si pricu od kako si zasjeo u stolicu.

  11
  1
 4. Pantelija komentariše

  On, čiji je vrh partije sastavljen od tetki i tetaka, ujaka, šuraka….., i kojega predstavljaju kao budućnost Crne Gore, je sitni šićardžija, rukoljub, bez sopstvenog stava i kičme! Parazitska partija!!!

  10
  1
 5. Radnik komentariše

  Ovo je najsmjesni lik do sad koga je Rakcevic i Misko Perovic do sad ,custe li kako zove Krapovica da da zemlju Rakcevicu,stavi ujak na celo fonda za razvoj,cim Katnic zaprijeti slikama iz hotela ,telefonskih razgovora povuce potpis za zakon o tuzilastvu,nasminka zakon o vjeroispovijesti ,nigdje vise price zakona o lustraciji porijeklu imovine ,a nije se dao snositi o prici ta dva zakona ,cim sjede u fotelju cao zdravo. A onaj Bogdanovic kaze ko sa nama i pokusa da podmiti ostao bi bez ruku a ne da moze kad ono oni pregovaraju prvi sa Katnicem zbog razgovora slika bup povukose zakon

 6. Vanja komentariše

  To su Titove pionirke u suknjicama.

 7. BOKI komentariše

  Baš me zanima o kome to Katnić ima materijala sa kojim ucjenjuje premijera Krivokapića, Abazovića i Bečića, a možda i neki evropsi zvaničnik koji se bavio Crnom Gorom pa ovi ne smiju da ga smijene.
  U ovoj vlasti su izgleda jedino DF, SNP i Ujedinjena CG čisti, ostali imaju putera na glavi koji drži Katnić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.