Alarm u hotelu: Para ispraznila Hilton

0

Hotel Hilton je jutros na kratko bio evakuisan zbog alarma koji se aktivirao od povećane koncentracije pare u kuhinji, saopšteno je iz ovog hotela.
“Protivpožarni alarm oglasio se danas u 10 sati zbog reakcije senzora na povećanu koncentraciju pare u kuhinji”, naveli su iz Hiltona.
Menadžment podsjeća da su sigurnosni standardi po kojima je rađen hotel izuzetno rigorozni i da je, kako dodaju, na prvom mjestu bezbjednost gostiju.
“Iz tog razloga sistem reaguje i na najmanji mogući rizik po bezbjednost personala i gostiju hotela. Napominjemo da ni u jednom trenutku bezbjednost gostiju i sigurnosna situacija u hotelu nije bila dovedena u pitanje”, dodaju oni.
Napominju da prisustvo policije ispred hotela, nema nikakve veza sa aktiviranjem alarma već je riječ o redovnoj aktivnosti policije na pružanju podrške VIP delegacijama.
Inače, u ovom hotelu je održavan okrugli sto o reformi pravosuđa u Crnoj Gori, kojem je prisustvovao ministar pravde Zoran Pažin i vrhovni državni tužilac Ivica Stanković.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.