Afera na pomolu: Istražitelji u Srbiji otkrivaju funkcionere DPS-a i njihove familije koji imaju srpske pasoše!

10

MUP Srbije pokrenuo je internu akciju provjere srpskih državljanstava pojedinih funkcionera DPS-a i njihovih familija, otkriva Borba.

Akcija će trajati nekoliko mjeseci, a sve će biti javno prezentovano.

Uporedo sa pravljenjem spiska koji funkcioneri imaju srpsko državljanstvo, otkrivene su i skupocjene nekretnine koje posjeduju na više lokacija u Srbiji, o čemu je naš portal već pisao.

Operativni podaci govore da su neki visoki funkcioneri DPS-a, vlasnici i srpskih pasoša, pa je naložena detaljna kontrola i provjera tih podataka.

U Srbiji nije zabranjeno da se posjeduje dvojno državljanstvo, a u Crnoj Gori je uvedena zabrana, samo za dvojna dokumenta Crne Gore i Srbije, a za sve ostale zemlje, uključujući Hrvatsku i Albaniju, to se omogućava.

“Vrh MUP-a je naložio detaljne provjere, jer postoji osnov sumnje da su pojedini, kadrovi DPS-a u posjedu srpskih dokumenata, pa se istražuje da li su legalno ili ilegalno došli do njih. Pošto DPS predvodi antisrpsku histeriju i napad na SPC, da vidimo koja sve dokumenta imaju oni koji zastupaju i podržavaju tu histeriju. Da li su oni koji imaju srpska dokumenta vlasnici pravih ili falsifikovanih dokumenta biće utvrđeno provjerom koja je naložena. Takođe, biće provjereno i da li su prije ili poslije referenduma došli do tih dokumenata, kaže naš sagovornik.

Kako saznajemo, kada se završe kompletne provjere, svi podaci do kojih se dođe biće javno prezentovani, tokom septembra.

“Ne može se napadati i optuživati Srbija za sve probleme u Crnoj Gori, a da oni koji predvode te napade imaju srpska dokumenta, ističe naš sagovornik.

Milionsku imovinu stekli posle referenduma: Operativci popisuju nekretnine funkcionera DPS-a u Srbiji!

 

10 Comments
 1. Stefan komentariše

  Ima li što konkretnije ili se stalno
  plaši čaprom od vuka.

  30
  2
  1. DPSovac komentariše

   A odakle bre, no laže ovaj iz Borbe ko i vazda. Ovu vijest je barem 10 puta objavio, što u najavi, što kao “ekskluzivno saznanje”. Uvijek sve “samo što nije” i “sad ćemo da im majku majčinu gonimo”, a vazda trt. Nikad neko zvanično iz Srbije da nešto kaže po ovom pitanju.

   16
   18
   1. Dark komentariše

    Ne prdi. Ovdje si dosao da botujes. Razbija vas Borba, nece san na oci komite.

    21
    4
   2. Kafanski filozof komentariše

    DPSovac izgleda da su bas takvi kao ti na crnoj listi!.
    Cekaj sta se koprcas!.
    Znas i sam da zakonska vodenica sporo melje ali bogami melje !.

    11
    3
   3. Sikter bre komentariše

    Eto sam si se javio. Polako sve u svoje vreme. Sramno da ne može srammnije biti. Sa jedne strane u Srbiji perete pare od droge i ko zna od kavih krimnalnih rabota jer samo prljavo i pokvareno znate da radite. Normalno ništa. Pokupovali ste stanove druge nekretnine a rovarite po Srbije i kod onog smrdova Lajčaka Srbiju ogovarate. Neće moviše, kad vas Stefanović stavi na spisak rasteraće vas kao ”mačke sa j..ališta”.

 2. Natalija komentariše

  Vama bolje da ne progovaraju. A oni vas samo cekaju.

  7
  2
 3. Napoleon komentariše

  Bravo za Borbu!

  12
  2
 4. Warwarin komentariše

  Sve sto pise je istina. Vidjecete u kampanji za izbore.

  14
  1
 5. Traktorist komentariše

  Srb je na zločinu i kriminalu dibidus, kuku lele kako mažnjava brat od polovnjaka musliju

  1
  3
 6. Munja komentariše

  Evo javljaju da se granica sa Srbijom otvara 1.1.2021. godine i da će tada srbi moći doći u CG, ali samo na vikend

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.