Medojević: Posebno mi je drago što Patrijarh nikada nije podržavao Mila Đukanovića, najvećeg antipravoslavca i antihrišćanina

2

Uvijek kad je Srbima u Crnoj Gori bilo najteže, patrijarh Irinej je davao duhovnu i moralnu podršku i liderima Srba i srpskom narodu u Crnoj Gori, rekao je predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević koji se oglasio povodom smrti srpskog patrijarha Irineja.

„Nijesam nikad upoznao patrijarha Irineja. Ali iz priče Andrijine i Milana i iz njegovih javnih izjava, stekao sam utisak da je dobar čovjek i da je iskreno proživljavao diskriminaciju i progon Srba u Crnoj Gori. Nije nikad ćutao i nije se krio. Kad je bilo najteže bio je tu! Posebno me je oduševio što nikada nije podržavao Mila Đukanovića, najvećeg antipravoslavca i antihrišćanina“, saopštio je Medojević.

Kako je naveo, zbog toga zaslužuje moje veliko poštovanje.

„Ovim putem iskazujem saučešće Srpskoj pravoslavnoj crkvi i svim vjernicima zbog gubitka jednog dobrog čovjeka i istinskog duhovnog pastira srpskog naroda. Žao mi je što nijesam imao priliku i da se lično upoznamo“, zaključio je Medojević.

2 Comments
  1. Sd boka komentariše

    Vjecna mu slava. Ovaj put Medojevic je dobro rekao

  2. vaso komentariše

    Pakšu je prđekno, sad ga možeš jbt

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.