Komedija DPS-a: Multipraktik ministra, stručnjaka za krtolu i koronu izabrali za predsjednika Nikšića u zgradi Pozorišta!

10

Multipraktik ministar, stručnjak za kovid virus i koordinator DPS-a za izbore, Milutin Simović, danas postade predsjednik Opštine Nikšić, saopštili su iz SNP-a.

“Nije čudo što ga od 41 odbornika koliko broji Opština Nikšić, izabraše njih 23 i to, simbolično, u zgradi Pozorišta. Taman prava komedija koja služi da nas u ovom teškom trenutku, zbog ove pošasti koja nas je snašla, malo nasmije i razveseli.

Rođeni Nikšićanin koji, naravno, živi u Podgorici (a gdje bi drugo), dođe na čelo Opštine da, kako nam rekoše ovi iz DPS-a, njegovu stručnost, menadžerske sposobnosti, toleranciju i empatiju osjetimo i mi u Nikšiću. Stručnjak za krompir pokazao je veliko znanje i kao rukovodilac partijskog tijela DPS-a, zvanog NKT. Njegova stručnost i autoritet dovela je do toga da je broj oboljelih od 336 u martu dostigao cifru od preko deset hiljada. Za svaku pohvalu, stvarno.

Ovim izborom DPS nam je pokazao šta zapravo misli o Nikšiću i Nikšićanima. Ali neka ih, neće još dugo. Samo još do marta iduće godine, kada ćemo ih lijepo ispratiti. I Simovića i njegov DPS. Pa neka se onda bavi svojom farmom a nas neka oslobodi svoje sveprisutnosti u svemu i svačemu.

Ipak, kada se sagleda današnji izbor Milutina Simovića za prvog čovjeka Nikšića, više sve liči na tragediju “Kralj Ilir” što bi rekao odlazeći ministar kulture Aleksandar Bogdanović.”

10 Comments
  1. Ubljanin komentariše

    Sjajno,tacno, britko,jasno receno

  2. krivo sedi pravo reci komentariše

    Muuuuuuuuu muuuuuu

  3. t-rex komentariše

    DPS, sto je to ?

    1. Felacio MNE komentariše

      To je DrPS.
      Drpi pa sakrij.

  4. Niksic komentariše

    SZITAGAO DA SPRZI I ONO STO JE OSTALO E JADNI NIKSICU KAD U TEBI NE BJESE KADRA ZA OVU FUKCIJU NO OVOGA DOVEDOSE IZ PODGORICE DA …

  5. Stefan komentariše

    Bravo Mićko. Narodu trebaju lepi, pametni,pošteni i bez jedne mrlje u karijeri. Pusti narod ljubomoran na tebe.

  6. Marko komentariše

    Đe god je doša sve je propalo.

  7. Bato komentariše

    Izgleda intelegentno

  8. Dado komentariše

    KAKVO GOVEDO!

  9. Podgrad komentariše

    Rasa simentalka…Rod muzjak…
    Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
    Uistuuuuuuuuuuuu
    Muuuuuuuuuu
    Muuuuuuu
    E kuku sto je ovo.
    Pogled ka on u sarena vrata
    Muuuuuuuuuuuuuuuu
    🐂🐂🐂🐂🐂🐄🐄🐄🐄🐄

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.