Mandić: DF će glasati za Vladu, prirodno je da Krivokapić prvo posjeti Beograd, pa Banjaluku!

25

Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić smatra da bi prvi potezi mandatara crnogorske Vlade Zdravka Krivokapića, kada je riječ o regionu, trebali da budu usmjereni na Srpsku i Srbiju.

“Mislim da bi budući premijer Crne Gore, pogotovo premijer koji je to postao na osnovu snage srpskih glasova u Crnoj Gori i, moram reći, potpune srpske solidarnosti Srbije i Republike Srpske, odnosno našeg naroda iz Srbije i Srpske, trebao da posjeti prvo Beograd, a potom i Banjaluku”, izjavio je Mandić.

On je naglasio da Krivokapić to ne treba da radi zbog sebe, već zbog onih koji su za njega glasali.

Lider Nove srpske demokratije je iskazao zahvalnost srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku i građanima Republike Srpske.

“Dužan sam da zahvalim i Republici Srpskoj, i njenim građanima, i njihovoj radosti kada smo pobijedili, i njihovoj solidarnosti kada smo organizovali litije u Crnoj Gori, pa su se te litije prelivale i organizovale u Srpskoj. To je ona bratska ljubav koja mora da nas veže, da nas podstiče da budemo bolji, solidarniji, da radimo zajedno jedni s drugima”, istakao je Mandić.

On je za RTRS rekao da srpski narod u Crnoj Gori ima veliku zahvalnost i obavezu prema Dodiku, za kojeg je istakao da je mnogo pomogao time što je uložio veto u Predsjedništvu BiH zbog poziva predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću da posjeti BiH.

“Građani Republike Srpske treba da budu ponosni i da znaju da je njihov predstavnik u Predsjedništvu BiH ispunio svoju nacionalnu dužnost. Srpski narod iz Crne Gore, a vjerujem i čitava Crna Gora je veliki dužnik Republici Srpskoj. Lično sam dužnik gospodina Dodika i zbog ovoga što je uradio, i zbog otvorene i javne podrške koju je dao Srpskoj pravoslavnoj crkvi na ovom prostoru i srpskom narodu”, poručio je Mandić.

Kada je riječ o novoj Vladi u Crnoj Gori, Mandić je ukazao da su iz DF-a uvijek govorili da će glasati za svaku Vladu u kojoj nema Demokratske partije socijalista.

Mandić je naglasio da će stranačkim organima biti predloženo da glasaju za tu Vladu i da on nema nikakvu dilemu da će oni to i podržati.

25 Comments
  1. General komentariše

    Tebe ce pitati dje ce ici,a bjezi tamo zakrpo jedna

  2. boki komentariše

    Oće vala, nema se đe poći nego kod Vučića i Dodika. Dva diktatora i hoštaplera ista kao što je i Milo.

  3. Niksic komentariše

    DA LI JE OVO MOGUCE , AJD SA SRECOM…

    1. Crna Gora komentariše

      Popoviću konja jaši za tobom će zelenaši ! E viva vero Montenegro !

      1. Anonimni komentariše

        Zaluta si , Krsto je bio Srbin a ovo je Borba ne analitika zato SJASI

  4. Stefan komentariše

    Bravo Manda samo složno.

  5. Ksilofon komentariše

    Jeste, da ide kao ti pa da zahvaljuje Dodiku i Vucicu sto si nas spasili.

    Bas su cudo ucinjeli. Dodik nije pomogao, a Vucic je Mila podrzavao sve ove godine.

    1. Dejan komentariše

      Ma nije, sta ti je… AV je „preposteni“ zastitnik vaskolikog srpstva. Pare njemu nisu bitne.

  6. crni komentariše

    Bravo Mandicu,sam sebi dajes autogolove,NECES glasat za vladu dje je DPS,ali oces glasati za dps kadrove i druge familije.NSD je casna partija ali rukovodstvo pod HITNO MORA da da ostavke.

  7. bajo. komentariše

    Prirodno? Pih! Bludno je!!!!! Šta će u tim vukojebinama?

  8. Kontra revolucija komentariše

    Botovi kako je u Zagrebu vreme ?.
    Izadjite malo iz zagrebackog podruma , nije sve crno kako mislite !.
    Mante se Crvene Hrvatske , propala vam ideja, eno vas piun hoce u šume, izgubio moc !.
    A Crna Gora ce sigurno i uvek biti bliza Srbiji i RS nego ustašama !.
    To je oduvek bilo i bice !.
    Dzaba vaš trud zavade, nece biti !.

    1. Pipun 2 komentariše

      Evo obećao je premijer da ćeš i ti dobiti jedno mjesto po dubini.. Tebi će dati Kačavenda po dubini..

  9. vaso komentariše

    Ove dve kuje će ubrzo biti prileznice bildera u prdekanu.

    1. Pipun 2 komentariše

      Vasooo, iju li te muve.. Kako možeš tako jajati za našim liderima

    2. Danka komentariše

      I ako ne volim mandica i medojwvica isto ne treba im reci da ce zavrsiti u zatvor. Najvjwrovatnije da su ovo njihovi potezi pametni, iz razloga sto gledaju mnogo dalje. Ovako bi ih narod masakrirao. Zato imaju Medojevica da odradi posao za njih. Vidjet ce mo dal sam u pravu. Ako tako bude, nista ih ne moze abolirati kod naroda. Mislim da Medojevic ce odraditi stvar za mandica, knezevica i jokovica. Tako se prica. Ne bila u kozi izdajnika. Ovdje bi svi cetvorica isli u paketu.

  10. Vesna komentariše

    SAD CES DA GA I UCIS GDJE CE PRVO DA IDE
    MNOGO STE SEBI DALI ZA PRAVO

  11. Dejan komentariše

    A sto glasas za Vladu koja te je izmanipulisala, izbacila iz igre, iskoristila, prepuna „preletaca“, itd. Jasno je zasto: zato sto ti je AV tako naredio, jer njegovom drugaru Milu vise odgovara ova „soft“ varijanta tzv.“eksperata“ skupljenih s koca i konopca, nego prava nezavisna reformska vlast diskontinuiteta. Zato vas je sve i pustio „madjionicar“ politicke manipulacije da se vrtite ko macka oko sopstvenog repa. Lovom i biznisom zacementirao Beograd, odradio unapred ambasade, pa vi sad ne znate gde udarate i izgledate svi zajedno ko klovnovi uhvaceni u klopku. Svi zajedno, sve tri „koalicije“ jednostavno ne znate ni sami da li ste na vlasti, a i sta bi ste s njom.

  12. debilizam komentariše

    kakav kancer drustva

  13. duh komentariše

    ajde jadan vise!!!! jesi li mu sekretarica pa mu organizujes i navodis dje ce u posjete! sjasi bre budaletino vise

  14. debilizam komentariše

    Ovo je onaj 81 sa liste, sto se nije nadao pobjedi, pa ko veli ja sa 81 og mjesta idem u bg da uzivam, ali sad kad su mu crkva i profesor donijeli pobjedu sad za svoju fotelju spletkari i opsrtruise protiv casnog i postenog profesora,Opstruisete umjesto da razmontirate ovaj lopovluk i kriminal

  15. Dejan komentariše

    A vala dajte mu da bude Zdravkov sofer, pa nek ga sam vozi za Beograd i Banja Luku. Samo da pazi, da kad stane da pisa da mu mandatar ne utekne uz put nedje.

    1. nemarevansizma komentariše

      100% si u pravu Dejane .Mandic je do ju cepricao da Krivokapic preuzima svu odgovornost za ovako sklepanu vladu.Niko ga izgleda nije obavijestio da ako da podrsku ovome klovnu njegova odgovornost je 100 puta veca.ZATO MANDICU ako pustis ovoga ti si najodgovorniji!!!!

  16. Ivi komentariše

    Pa naravno da ćeš glasati i polizati sve što je istovar ilo. Lagali ste ljude a znali ste ko je čovjek.Ajde seli, imaš stan i imaćeš posao u Bg, nego šta će ova gladna srpska sirotinja bez posla i leba. Američka ambasada sastavlja vladu. Mi smo tu da šetamo i gotovo.

  17. Mr. Bean komentariše

    Stisnite pa nemojte glasat!

  18. bajo. komentariše

    DF same duvadzije.
    Jbo me onaj ko me nagovori da vam dam glas!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.