Borba saznaje: Funkcioneri DPS-a i SD-a podnose ostavke u ministarstvima i napuštaju brod koji tone!

6

Jedan broj funkcionera DPS-a u ministarstvima prethodnih dana podnio je ostavke, prije dolaska novih ministara, saznaje Borba.

Spajanjem pojedinih ministarstva po automatizmu, pojedini funkcioneri DPS-a i SD-a su ostali bez funkcija, a samim tim i bez mogućnosti dobijanja bilo kakve novčane nadoknade.

Očekuje se da će do 24. novembra i formiranja nove Vlade, još jedan broj funkcionera bivše vlasti sam napustiti funkcije.

Prema našim saznanjima, najviše promjena se očekuje u prosvjeti, nauci, socijalnom staranju i ekonomiji.

Mandatar Zdravko Krivokapić je 3. novembra najavio da će vlada imati 12 ministara, da neće imati potpredsjednike. Rad će joj biti ograničen na 200 dana do godinu, kako se procjenjuje da treba za reformu sektora važnih za organizaciju fer i slobodnih izbora:

“Vlada će imati 12 ministarstava i to za mene ima simboliku 12 apostola o kojima nas je stalno podučavao naš mitropolit (Amfilohije). Mi želimo da damo žrtvu kako bi Crna Gora bila drugačija, bila pravo mjesto za život naših potomaka, da ne bježe sa ovih prostora, nego da ovdje, u ovom predivnom ambijentu gradimo zajedničku budućnost“, kazao je Krivokapić.

6 Comments
  1. Tajci komentariše

    Imam osjecaj da nemaju sta da se brinu. Ova druzina eksperata je sama sebi dovoljna. Oni nemaju namjeru da se zamjeraju bilo kome. Nista se mijenjati nece a kad dodje vrijeme da se svedu racuni vec imaju odgovor. Saopstice kako nijesu imali podrsku i imali su opstrukciju. Onda ce mediji, analiticari i botovi da verglaju po citave dane kako je to istina i na kraju ce ispasti jos i zrtve. A ti narode crkni.

  2. Видован komentariše

    Puna podrška eksperima da razvlaste udbu! Krenite od vrha piramide!

  3. Los Angeles Vasojevici komentariše

    Ako DF ne bude na vrhu nove vlasti tj Mandic i Knezevic,odgovorno vam tvrdimo da “eksperti” ce jos nagraditi ove bivse dps ministre a dps minisyri ce njima poslati znanje preko svojih svajetnika bivsih dps-ovaca a narod ce i dalje istati gladan, one koje su prebili policija i mafika ostace mu ko od baba, one koje su hapsili kao i svestenstvo platice sami svoje kazne i nastavice da vladaju iz sjenke svi dps-ovci samo bez odgovornosti i milionima u dzepu! Zato se obrusila sva maedijska masinerija dps-a anb od vijesti preko pobjede do cdm i lazni botovi na srpskim portalima protiv DF(koji je sada bez Meda) tj Mandica i Knezevica! Zato se necemo dati i samo dokazani Srbi i borci za slobodu ima da vladaju Njegosevom Crnom Gorom a posebno Nova Srpska Demokratija sa Mandicem i Batom Carevicem na celu,necemo da apsolutno srpskom zemljom vladaju ni Crnogorci ni Albanci vec samo Srbi iz Crne Gore! Dogodine na Lovcenu

  4. Bot23 komentariše

    Hapsiti svu korumpiranu bandu, sve direktore državnih agencija, sve direktore javnih preduzeća, ti koji sada bježe neće se spasiti odgovornosti, svu tu bandu crvenu pred zid.

  5. debilizam komentariše

    Oce li Medojevic sam na izbore sledece, to ce bit steka 0,3%, df 10%…

  6. Kontra revolucija komentariše

    Kakvi bili takvi i ostali !.
    Ko skakavci, uvek tamo gde ima šta da se prozdere i kad vise nema menjeju destinaciju !.
    Tipicni Djukanicevi poltroni i ulizice !.
    Plašim se da ce Krivokapic i URA da ih kao eksperte prigrle !.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.