Knežević: Mandatar nema problem samo sa DF-om, nijesu zadovoljne ni Demokrate ni SNP!

18

Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević tvrdi da Demokratska Crna Gora nije zadovoljna predloženim konceptom ekspertske vlade koji je iznio mandatar Zdravko Krivokapić.

Knežević je, gostujući na B92, kazao da bi Krivokapić trebalo da se fokusira na poboljšanje odnosa sa DF-om, ali i Socijalističkom narodnom partijom, kao članicom koalicije „Za budućnost Crne Gore“ čiji nosilac liste je bio Krivokapić, jer, kako tvrdi Knežević, ni u SNP-u nisu zadovoljni predlogom mandatara.

„Sada je čitava ova pobjednička koalicija nezadovoljna načinom na koji je Krivokapić izložio ekspertski sastav vlade, jer on ‘po difoltu’ podrazumijeva da ti eksperti nemaju nikakvu odgovornost prema građanima već prema mandataru ili nemaju prema bilo kome.

Knežević je kazao kako je smatrao da bi Krivokapić, po imenovanju za premijera, prvo trebalo da posjeti „bratsku Republiku Srbiju“, premijerku te zemlje Anu Brnabić ili predsjednika Aleksandra Vučića.

„Međutim, Krivokapić je riješio da prva posjeta bude Njemačkoj. Samo nisam siguran da je Njemačka odlučla da njegova prva posjeta bude u Bonu odnosno Berlinu“, rekao je on.

18 Comments
  1. ana komentariše

    Ocistite spiskove, povucite zakon o slobodi vjeroispovjesti, dajte te primarne zakone usvojite, i novi izbori.Ne mozete dati ljudima 2 god da se osnovno sredi,sramota

    1. Crni Guja komentariše

      A kako ce to ana da urade kad im ne daju ucesce u vlasti koju su na izborima osvojili jeli?

    2. Vanja komentariše

      Ko te pita? Treba ti pita?tvoji su izgubili 30 ne foliraj dje me mozes

    3. Anonimni komentariše

      Ublazavamo retoriku? Mirceta, nk,Ana ,vrana,Danka, e dosta vam smeta DF i sad sam 100% siguran da je ispravan kad ste ovako navalili al ipak na kraju prosuti. Od sad ignorisimo ove gnjide antisrpske i jade, a Drazen nas brat Srbin oce li vas pustat a nek pusta bitno je da ste sva 4,5 izvaljeni do kraja. Sa 30 imena . Samo slozno braco Pravoslavci , korak po korak ,

    4. Todor komentariše

      Ljudi ovo „ana „je Anti DF botina i prevara. Odjebimo to pa nek laprdaju.

    5. Vasoje komentariše

      Bravo ana, bravo
      Samo gazi četnikklerofasisticki ološ

  2. Zaviša komentariše

    Niko srećan niko zadovoljan osim Milačića, njemu svaka čast…

  3. ana komentariše

    Mogu da ucestvuju po dubini, da predlazu zakone da vrse vlast, ne razumijem se u to samo zelim da osvene dan u kom je dps proslost.

    1. SrbIN komentariše

      😌🙃😁ti stvarno mislis da nijeste provaljeni? I vi i ko vas salje malo bivsi malo neki novi , malo i sami akteri ataka na DF..samo jedno MRS spijuncadi.

    2. CCCC komentariše

      Razumijes se ti..pokusala si, al ne moze ovdje. Ne moze 😁❤️

  4. Ksilofon komentariše

    Pusti ti Demokrate da kazu da nisu zadovoljni, nisu oni mutavi.

    Nego, kako ide ono obecanje da necete napadati mandatara 200 dana?

    1. Grrrrrr komentariše

      Udbafon

  5. t-rex komentariše

    Nevjerovatno al istinito,ono sto je Milo gradio 30 godina sliku o sebi jednog tiranina Krivokapic je uspio za dva mjeseca!Zamislite takvom covjeku dati 30 godina ,pojeo bi nas!

    1. Ksilofon komentariše

      Kako je, Medo? Ne mijesaj rakiju i tablete, jadan.

  6. Vasoje komentariše

    Šta oće ćelava ofucana kujetina
    Uskoro će da bude piče bildera u prdekanu
    Gle, on bi vlast, pa i ja bi, ne ide brate
    Četnikklerofašizam je nazadnjaštvo najgoreg soja
    Pa nemogu simpatizeri genocidaša u vlast, nemože bratko
    Vlast napraviti od progresivnih ljudi
    No će od pomahnitali nekroljuboruka, pih

  7. mocni rendzer komentariše

    A tebi su na rame plakali ? Iste one demokrate sto ste po terenu urnisali i ogovrali zadnje 10 dana kampanje taman ko da su dps? Pa nijesu zadovoljne sigurno,imali su par rjesenja koja su mogla da pomognu za razliku od H20 koalicije oko Mande.ali Bečić se pokazao kao istinaki lider,bez plača,dreke i vike. A Knezevic i Manda svaki dan trče kod Vucka umjesto da sa kolegama iz opzicije sjede i pricaju. Poznati ste vi opozicionim glasacima koliko mrzite sve bez Bg ,a isti Vucko vas 2016 puštio Milu na volej.dajte vi konkretna rješenja,spremajte predloge zakona ,spremajte spiskove tajkuna i pomazite ovima koje sami birate… ako ne budu slušali ,smjenjuj.ali Andrej naredio da se stvara srpski svet,uzeli pare pa sad prpa,nasao se neko pametniji da vam pomrsi konce. Imate samo 33% i to nije dovoljno nizasta. Od toga je pola crkva kontrolisala. Vi ste prevaraaaaa. I Vucko je hapsio kao tajkuna Deltu pa mu eno juce prodaje Sava centar u pola cene…znamo vas ,dosta vise Mande .otisao Milaš mora i Manda

  8. duh komentariše

    placa li vas sve isti? a gamadi? koga briga sto vama smeta? dje ste za pvih 30g? djee kraljevi? sto ste ucinjeli ovih 30g da bi imali neki legitimitet? sto je muka gamadi? ne mozete da se strpite 2g a da zbilja ne bi vam valjalo da odmorite malo
    svakako posle svih ovih nervnih izliva cenzus ce vam pojam biti mnogima

  9. duh komentariše

    pipune sto je muka posjeti srbiji? ka da je presa neka pa se moraju posjecuvati vucko i ostala ekipa. odmori jadan
    jesi unajmljen da budes pr srbije.
    ajde sjasi kralju prti gore ako ti je lakse da budes vuckov isprdak. ili we bavi svojom drzavim koja je do guse y govnima no se be mozete s tim govnima suociti pa ga odugovlacite gamadi glibava

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.