Medojević: Vladu kontrolišu Vijesti, vrh DPS-a neće biti uhapšen!

18

Pokret za promjene će glasati za svaku vladu bez Demokratske partije socijalista. Mi nijesmo Zdravko Krivokapić da mijenjamo stavove svakog dana, kazao je u izjavi za FOS lider PZP Nebojša Medojević upitan da odgovori da li će podržati Vladu uprkos konstantnoj kritici posljednjih dana.

Medojević je i danas komentarisao predloženi sastav vlade mandatara Zdravka Krivokapića.

On je između ostalog kazao da “85 odsto vlade će biti u rukama vlasnika Vijesti“.

“Onaj ko kontroliše kompletan sektor bezbjednosti i opitalne investicije je Vlada. Velika državna moć će biti u rukama ministra Vijesti koji će vladati zemljom iz sjene. Vladari sjene su smrtonosna opasnost za svaku demokratiju. Moć bez kontrole i odgovornosti vodi do diktature. Klasični koncept duboke države. Policija, ANB, kapitalna ulaganja, mediji, banka, građevinske korporacije, usluge nevladine organizacije, sat za usluge, premijer lutke…“, kazao je Medojević.

On je za FOS naveo da u PZP-u drže riječ koju su dali javno, međutim to ne znači da svaki dan neće govoriti koliko je “ova Vlada loša“.

“Mi držimo riječ koju smo dali javno. Ali to ne znači da nećemo objašnjavati svaki dan da je ovo veoma loša i slaba Vlada kojom će se upravljati iz vrha Crkve i iz Vijesti. Ova Vlada je ogromna prevara birača i dovešće samo do usložnjavanja i onako veoma teške situacije u zemlji. Marionetska vlada bez političkog legitimiteta i sa ministrima koji se po prvi put susreću sa oblastima koje treba da vode“, poručio je predsjednik PZP.

On je konstatovao da “neće biti ništa od reformi niti od hapšenja vrha DPS i vraćanja narodu opljačkanog. Vlada kontinuiteta loše vladavine“.

18 Comments
  1. BozePravde komentariše

    Jesi li popio koju rakiju jutros jesi pa avetas sram te i stid bilo splacino jedna

  2. ana komentariše

    Cuti nesrecnicnice, gnjido,da ti nije bilo crkve iza koje si se krio ne bi ni usao u parlament, a Vijesti su kakvi god da si , oni su raskrinkrivali mnogo sta,vise nego vi.Vi radite 20 god za dps, na kraju svak pokaze pravo lice

  3. mocni rendzer komentariše

    Boze,samo mi pamet sacuvaj…

  4. Lukijan komentariše

    Ti rece da ce i dps podrzati vladu ,a oni sinoc saopstenjem udarise po vladi …

  5. tacno komentariše

    Medojevicu, stani vise.

  6. Rade komentariše

    Medo, imaš pozdrav od Trampa. Zahvaljuje se na podršci i traži da se priključiš njegovom timu za borbu protiv korupcije i kriminala, jer je čuo da si najveći stručnjak u toj onlasti

  7. Ivi komentariše

    Tačno. Odavno su u učeni u to.

  8. Niksic komentariše

    STA JE PLACIFOTELJASU I SVEZNALICO , OLADI VISE I PUSTI LJUDE DA RADE , VRIJEME JE MAJSTORSKO RESETO

    1. Anonimni komentariše

      Pretjerujes u lajanju! Postaje😷😷😷 nemoj,batali , ruzno je ,jesi prinudjen al brukas se

      1. Anonimni komentariše

        Za ovog satro Niksica je komentar,a i Medo batali oca mu..sve istina ali brzo ce skupstina

  9. Bato komentariše

    Ovaj je „puka“

  10. narod komentariše

    Medo, o Medo,
    zašto ne izneseš neki dokaz više. Svi tvoji dokazi su do nivoa gradskih priča. Možda istinitih, možda lažnih. Ako nema dokaza mi građani smo prinuđeni da ćutimo. Mladen Bojanić je otkrio Ramadu. Daj i ti nešto više od onoga što se priča po ulici. Po tebi ispade da je Crkva jednako Vijesti. Zar baš toliko mrziš crkvu, da jednog velikana srpskog izjednačavaš sa govedom i kesedžijom. Manje rakija ekspertu svih režima. kako si samo branio Mila 2001.godine. Ol da ti puštim. Ubi te internet Medoooooo.

    1. SrbIN komentariše

      Jel halal obrok bio danas il su vam uvalili?

  11. Ivi komentariše

    Ne dozvolite im da zavladaju, napunite ih para, osnovaće stranku. Ćeraj lopove.

    1. Tankosic komentariše

      Vec je u osnivanju ,pocetkom januara, Demohriscani Crne Gore. Gro ,sadašnji sastav vlade sa mandatarom, sa Markom milacicem i danilovicem. cilj zastita tekovina 1 i 2 vamelje i pokusaj srozavanja DF i SNP . Eto to je igra dps vijesti i lukavog Cetinjanina.

  12. Tajci komentariše

    Zasto pustate komentare prepune uvreda. Niko od ovih botova ne iznosi bilo kakav argument vec samo sije mrznju. Sta hocete? Jel covjek rekao prije vise godina da ce podrzati vladu bez dps i jel to opet ponovio? Sta je sporno u izjavi? Jeli df dobio 2/3 vladajuce vecine i nema uticaj na vladu? Ima li takvog primjera u evropi? Mozda da ustupe mjesto u skupstini botovima sa portala ili uri koja ucjenjuje od pocetka? Cemu onda izbori ako ovo nije princip? Aj sad botovi lupajte minuse.

  13. Mirčeta komentariše

    Politika nekoga uzdigne, a nekoga sroza skroz. Pametna Vanja Ćalović, nikad u politiku. Sjećam se Medojevića kad je bio u NVO Pokret za promjene, mlad, pametan, ambiciozan da se bavi raznim društvenim problemima kroz drugi oblik djelovanja a da to nije politika. Uđe u politiku, pretvori Pokret za promjene u političku partiju i sroza se skroz na skroz i on i Pokret za promjene. E ovo vam je politika, kurva da izvinete….

  14. Sd boka komentariše

    Podrska za novu vladu i Zdravka Krivokapica. Da sacekamo rezultate nove vlade

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.