Danilović: “Zahvalni smo što nismo bili pozvani da se izjasnimo jer se moglo dogoditi da pogriješimo“

4

Ujedinjena Crna Gora (UCG) čestita svima koji su učestvovali u pregovorima na blagovremenoj odluci o Vladi, saopštio je njen lider Goran Danilović.

„Subjekti pobjedničkih koalicija su, bez našeg ometanja, odlučili prije nekoliko dana da je najbolje da mandatar Krivokapić predloži eksperte bez političara ili bilo koga sa izbornih lista i on je to učinio sa izuzetkom lidera URA“ kazao je Danilović.

On je dodao i da „smo zahvalni što nismo bili pozvani da se izjasnimo jer se moglo dogoditi da pogriješimo“.

Ovako, kako je kazao, ostalo nam je da pozdravimo dogovor, pa shodno tome i predlog ekspertske vlade.

„Vjerujemo da će sada prestati svađalački tonovi jer smo dobili vladu koja je dogovorena. Vjerujem i da stranačkim organima UCG neće smetati da gospodin Abazović bude ministar odbrane i potpredsjednik Vlade ako to prihvati svi koji su dogovorili ovaj koncept“, kazao je Danilović.

On je dodao da lično podržava buduću Vladu i predloženi sastav, i „to ne samo zato što je ekspertska, nego što je i višestranačka“.

4 Comments
  1. anom komentariše

    Eh. Danilovicu ko te nezna …Inace danima smo citali price o onoj iz Zagorica sto je prepoznavala teren,evo hoce da joj sude,jer niko ko nije prepoznat od DPSanije mogao bit ni prasinar u tu vojsku.IIsad dobijamo vladu dje su svi ,ali bukvalno svi na celu sa Premjerom prepoznati na terenu I svi su imali doobra uhljebljenja kod Dps.Cijla Crna Gora zna da se nisi moga nidje zaposlit ako nisi kadar Dps ili sigurni glasac.Cak ni kao kafe kuvarica.Zato Danilovicu ne prd.

  2. Boki B11 komentariše

    Kažeš ekspertska vlada. Molim te samo mi objasni za šta je to Bojanić ekspert. I nabroji mi samo jedan njegov rezultat koji je vidljiv. Eto samo to i ja podržavam.

  3. istina komentariše

    Prepametan covjek, duhovan, posten i recit i harizmatican.Svaka cast gospodine Danilovicu, Vi zaslutujete mjesto ministra kulture i medija.

  4. đed Vukašin komentariše

    Za one koji nijesu shvatili u pitanju je ironija gospodina Danilovića, a ne zadovoljstvo postignutim po pitanju formiranja vlade. Zadovoljstvo ne samo time što je vlada ekspertska nego i višestranačka 😂, vam dovoljno govori u prilog tome 😉

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.