Borba ekskluzivno saznaje: Jelena Borovinić Bojović nova ministarka zdravlja!

11

Načelnica Odjeljenja za pulmologiju na Internoj klinici Kliničkog centra Crne Gore Jelena Borovinić Bojović najozbiljniji je kandidat za ministarku zdravlja u ekspertskoj Vladi, ekskluzivno saznaje Borba.

Njen protivkandidat je, kako nam je potvrđeno, doktor Vuk Kadić.

Međutim, gotovo je izvjesno da će Borovinić Bojović dobiti povjerenje mandatara Zdravka Krivokapića, zbog bliskosti sa sada pokojnim mitropolitom Amfilohijem.

Ona je medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu, završila u apsolventskom roku 2001, sa ocjenom 8. Specijalizaciju je iz Interne medicine, u Beogradu, završila 2009. godine sa ocjenom 10. Subspecijalizaciju iz oblasti Pulmologija, na medicinskom fakultetu u Beogradu, završila je 2016, sa ocjenom 10.

11 Comments
  1. Ksilofon komentariše

    Sad ce Medo da otkrije da je ona podmetnuti agent DPS-a.

  2. Цг komentariše

    Dostojna!

  3. narod komentariše

    bravooo…čovjek od čovjeka Jelena Budova Borivinić…soj od soja…tako jeeee

  4. bor komentariše

    Ovaj narod zaista treba da nestane.Nacelnica iz klinickog centra(a svi znamo ko je moga bit nacelnik kod Jevta iz DPS-a)samo zato sto joj je slucajno dopalo da lijeci Mitropolita 10 dana(a fino ga je izlijecila)odma za ministra zdravlja.Bravo Zdravko,bravo ljubitelji experata.Bravo Srbi!!!

    1. Ksilofon komentariše

      Rekoh li ja. Jos jedan podmetnuti agent DPS.

      Samo Medo, njegova gospodja i njihov papagaj su pouzdani i provjereni.

  5. Младен komentariše

    Dostojna!

  6. Irena komentariše

    Sjajna! Postena, elokventna, stručna ♥️

  7. sunsine in my eyes komentariše

    Vuk Kadic bolji !Idealan!

  8. Krle komentariše

    Čekajte, je li ona apostol ili apostolka?

  9. Mile komentariše

    Bilo je boljih kandidata. Ovo za Vuka je neozbiljno, nit se kao doktor a još manje kao političar dokazao. Vidim da će Zdravko brzo da prokocka povjerenje.

  10. Mladen komentariše

    Ovo je neozbiljno kako se ministarske funkcije raspodeljuju…tragikomično, lečila nekog i odmah ministar. Izgleda da je najmanje bitno, kakve su joj organizacione sposobnosti i kakav će biti učinak. Doktorka i ministarka nije isto, pogotovo što je svugde u svetu normalno, podrazumeva se, da je ministarsta fukncija po pravilu politička.

    Kako ste krenuli, eto vama Djukanovića ponovo, zamrzeće vas narod zbog nesposobnosti da uspostavite funkcionalni sistem vlasti.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.