Medojević: PZP će podržati svaku vladu bez DPS-a

7

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević naveo je i da nikada nije izjavio da on lično neće glasati za prijedlog mandatara Zdravka Krivokapića za sastav nove vlade, već da su to medijske interpretacije njegove izjave.

„Ja sam ranije najavio da ću podnijeti ostavku na mjesto poslanika kada se vlada formira. Pokret za promjene će glasati za svaku vladu bez DPS-a, ali to ne znači da se slažem sa prijedlogom mandatara“, rekao je Medojević, pojašnjavajući svoj post na društvenim mrežama da će „prije glasanja podnijeti ostavku na poslaničku funkciju“.

On je naveo i da će svoje stavove nastaviti da iznosi javno, te da je to rekao i mandataru.

„Rekao sam da se radi o opasnom presedanu i eksperimentu, da ja to nigdje nijesam vidio i da on preuzima kompletnu odgovornost za stanje u zemlji“, kazao je Medojević Pobjedi.

7 Comments
  1. Rade komentariše

    Ne kaže naš narod uzalud „Samo sačuvaj Bože pamet“.

  2. Serdar komentariše

    Umukni smradino!

  3. Ksilofon komentariše

    Izhakovase Meda ponovo. A promijeni taj password oganj u njega.

  4. Niksic komentariše

    Idi u pobjedu i tvCg ne mogu bez tebe i tvojih naklapanja pitaju dje si danas…

  5. ja lično komentariše

    samo Bože pamet sačuvaj,kaže moja mudra baba. e moj medo crni…možeš li se ti u ejdnu pamet obuti?sjutraće ope t da negira ovu podršku i priča o Sorošu , Željku i Božviću. no sam primijetio jedino nikad Šizoja ne dira…znači on mu plaća rakiju…

  6. mili komentariše

    Ajde vise govedl ima li dana da nemas neko cijepanje, prvo pljujes pa podrzavas pa pljujes pa podrzavas. Sjasi kralji vise. Zna li ti se bozije zore sto ces? Zna li se?
    Ajde sjasi jadan ne bio.

  7. Bato komentariše

    Što bi rekli…“Izgore ka Medolino….Fruktalino…za Ministarskom foteljeom….

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.