SD: Vladu eksperata prave nakon dogovora u ambasadama uz pomoć nekih medija

15

SD o formiranju nove Vlade: Građani, tražili ste, gledajte, rijaliti je tek počeo
Socijaldemokratska Crna Gora saopštila je da se još ne zna kako će personalno da izgleda nova Vlada, kao ni ko je taj ko će procjenjivati da li je neko ekspert ili ne.

„Ne znaju, izgleda, ni oni koji je formiraju. Ali jedno je evidentno – i pored priče da samo jedna lista ima toliko eksperata da formira dvije Vlade, izgleda da eksperata fali. Zato će, prema najavama mandatara, nova Vlada imati 12+1 eksperta jer je i mandatar ekspert koji, kako kaže, ne duguje niti jednom političkom subjektu ništa, nego je sam, uz pomoć bogorodice, dobio izbore“, navedeno je u saopštenju SD-a.

Ekspertska Vlada će biti, navode u toj partiji, i bez potpredsjednika što je novitet na evropskoj i svjetskoj političkoj sceni.

„Trčaće nova Vlada na 200, a možda i na 400 metara, odnosno dana, koliko joj je “građanski orjentisan” mandatar, nakon dogovora u ambasadama i sa svojim medijskim i finansijskim pokroviteljima, ograničio mandat. Tako je crnogorska javnost, nakon dva mjeseca mrcvarenja i tragikomedije sa podjelom resora dobila “ohrabrujuće” vijesti. Dobićemo Vladu “eksperata” koju dio partija nove većine ne podržava, ali će glasati za istu. Jeste da je nakon sastanka gdje je, kako smo obaviješteni, sve glatko prošlo, jedan od lidera nove većine govorio o “masnim lažima druge familije”, da je gostujući na RTCG drugi od lidera iste te većine govorio o prevari birača koji su glasali partije i njihove predstavnike, a ne eksperte, ali ništa od toga nije bitno“, stoji u saopštenju.

Mandatar se, podsjećaju u SD-u, oglasio na Tviteru-u „i to građanima Crne Gore treba da bude dovoljno da više ne brinu za svoju budućnost“.

„Lagali bismo kad bismo rekli da nas ovo, od partija koje čine novu većinu, iznenađuje. Naprotiv, sasvim je očekivano. I kao što reče treći od lidera iste te većine, ako je išta dobro što su izvojevali pobjedu na izborima, to je što su prekinuli celibat četvrtog lidera navedene većine. A taman smo se prepali da bi, shodno dejstvovanju u protekla dva mjeseca, mogao da se zamonaši pošto, kako mandatar kaže, u Vladu neće nijedan od njih“, ističe se u saopštenju.

U SD-u konstatuju da „Vlada još nije formirana, a kad će ne znamo“.

„Do tada se, poštovani građani, bavite medijskim prepucavanjem partnera u parlamentarnoj većini. Tražili ste, gledajte, rijaliti je tek počeo“, zaključuju u SD-u.

15 Comments
  1. Kiki komentariše

    Kad ces ti u Spuz Brajovicu? Ima li kakvih noviteta?

  2. izchicagamojiznastidobrokoji komentariše

    Za ovo je SD u pravu pa neka Ura i Dritan fakin sviraju.. ovo ce raspad od vlade da bude, sa ekspertima Zeljka Ivanovica.. isto kao i sto je bila vlada izbornog povjerenja kojoj je drzavni udar kroz noge prosao.

    1. Danka komentariše

      Ne nasijedajte na price i komentare eksperata za pljacku. Mandic i Medojevic samo laju po cijeli dan a narod ih ne moze s ocima vidjeti. Juce ste moglu vidjeti kad su za onim uslu u Hram iz mase su im uzvikivali Mirdita jer nijesu sami smjeli doci vece se privukli uz Vucica. Tek cete u narednim danima vidjwti ko su. Oni rade u korist djukanovica i Vucica. Medjutim nas pametni mitropolit je znao ko su. Ko ocjenjuje eksperte? Naravno onaj, ko je ekspert, medjunarodno priznat. Nisu valjda, Brajovic, Medojevic i Mandic. Obicne BUDALE. Dobro ce i oni dvojica proci ako i njih Crkva ne izopsti.

      1. t-rex komentariše

        kakva si ti provala gluposti i podmuklosti

  3. Niksic komentariše

    Koritari sta je nervoza ode korito ….

  4. Vladan V. komentariše

    Nije dobro da se vi čitekur jer realno mogu sa vama da počnu u prdekanu. DPS vas je otkačio ne morate više da se uvlačite.

  5. Ivi komentariše

    Slobodno se sprdaj, tako i treba. I svi drugi će da se sprdaju. Samo da Brisel ne kaže, iš, vama je premijer američka ambasadora.

  6. Rade komentariše

    Evo kome smeta da Krivokapic formira vladu. Brajovicu i Mandicu. Dovoljno razloga da budemo sigurni da je Krivokapic cist i iskren.

    1. t-rex komentariše

      Smeta svakom postenomSrbinu u Crnoj gori jer ovo sto je napravio Krivokapic je nesto najpodmuklije i Njegos da je ziv pljunuo bi na ovoliko licemjerje i poltronstvo stranim okupatorima!

      1. Ksilofon komentariše

        Otkad ti Brajovic spada u postene Srbe? U fino ste se drustvo uvhatili. RTCG vas je zavolio odjednom.

  7. Ksilofon komentariše

    SD i DF istu pricu pricaju… mozda da se ujedine?

  8. t-rex komentariše

    E kad sam docekao da kazem da SD dobro zbori! Sta uradi ovaj Krivokapic sa svojom Pozitivna -Demokrate vladom ,za gadjenje.

    1. Danka komentariše

      Dal ste ludi, glupi ili slijepi. Pa vlada bi se od davno formirala da nije bilo MANDICA I MEDOJEVICA. Cijelo vrijeme vrse opstrukciju vlade kako bi se sto kasnije formirala jer su dobili pare za to. Ne vidim drugi razlig.MEDOJWVIC PRAVI USTASA.Osudjivati ekspere, ljudi koji ni dana nijesu radili u svojoj struci. Sad da im date da urade jednacinu sa dvije nepoznate, pogubili bi se. Oni da ocjenjuju neciji nivo znanja.

  9. Tajci komentariše

    Zamislite ko se javio posle toliko vremena. I to direktno iz misje rupe. Neko ko je godinama otimao i pljackao po Crnoj Gori. Neko ko je sirio fasizam i bratomrznju. Neko ko je kumovao svim zlima koja je dozivio ovaj narod. Stranka u kojoj ne mozete naci ni gram obraza ni jednom funkcioneru, clanu a bagami ni glasacu. Propalo se.

    1. Prle komentariše

      Pacov je izvirio malo iz rupe !
      Nazad pacovčino!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.