Krivokapić: Amfilohijeva žrtva krajnji zalog za izmirenje Crne Gore

1

Mandatar crnogorske vlade Zdravko Krivokapić kazao je da je „žrtva koju je mitropolit Amfilohije podneo krajnji zalog za izmirenje Crne Gore“.

Krivokapić je zajedno sa sveštenstvom Mitropolije prisustvovao bdenju u Cetinjskom manastiru, povodom smrti mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija.

​„Žrtva koju si podnio krajnji je zalog za izmirenje Crne Gore. A to je podvig kojim si živio. Toj žrtvi se poklanja narod kome si dao sve što si imao“, napisao je Krivokapić na svom Tviter nalogu.

1 Comment
  1. Dejan komentariše

    Ako je tako mandataru, zasto djelis na podobne za Vladu i nepodobne i nemile stranim ambasadama i cistacicama u Bijeloj kuci. Uvedi u Vladu ljude koji su te dotle doveli, pa se zajedno okupite oko projekta izmirene i prospertetne Crne Gore. Kakva Vlada na 1 godinu, pa ponovo da se smaramo sa izborima. Tu jednu godinu cete svi da mislite o svom pozicioniranju za izbore i da vodite kampanje umesto da radite. No ako ste casni i posteni i zasta hocete izmirenu Crnu Goru, zasucite svi zajedno rukave i na posa. inace cemo svi da pocrkamo od vase „demokratije“ i stalnih izbora, a zemlja propada, pokradena i ekonomija u kurcu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.