Nebojša Medojević kandidat za ministra odbrane!

22

Pokret za promjene se već izjasnio da bi funkciju ministra odbrane najbolje obavljao predsjednik partije Nebojša Medojević, koji bi ujedno pokrivao i mjesto potpredsjednika Vlade, a da bi resor nauke trebalo da pripadne zamjeniku predsjednika PzP-a Branku Raduloviću.

To je Danu kazala funkcionerka PzP-a Branka Bošnjak, koja je dodala da je ona predložena za resor prosvjete, dok je Veljko Vasiljević predložen za resor održivog razvoja i turizma.

Na zahtjev mandatara Zdravka Krivokapića, sve partije su već dostavile zahtjeve za ministarstva za koja smatraju da imaju kadar dovoljno kvalitetan za čelne pozicije u tim resorima. Međutim, nijedna partija osim Pokreta za promjene (PzP) još nema imena za resore za koja su pokazali interesovanje.

Poslanik PzP-a Branka Bošnjak kazala je da su prilikom odluke o izboru resora birali odbranu, nauku, obrazovanje i Ministarstvo za održivi razvoj i turizam zato što smatraju da imaju ljude koji su najbolji i najkvalifikovaniji za te pozicije.

Istakla je da u partiji imaju mnogo više stručnjaka od predloženih, ali nijesu htjeli da budu neskromni u zahtjevima, već da oni budu u skladu sa izbornim rezultatom.

“Pokret za promjene se već izjasnio da bi funkciju ministra odbrane najbolje obavljao predsjednik partije Nebojša Medojević, koji bi ujedno pokrivao i funkciju potpredsjednika Vlade, da bi resor nauke trebalo da pripadne zamjeniku predsjednika PzP-a Branku Raduloviću, dok smo Veljka Vasiljevića predložili za resor za održivi razvoj i turizam, a mene za resor prosvjete. Smatramo i da Ministarstvo nauke treba da se transformiše u ministarstvo nauke, tehnologije i razvoja i da bi Branko Radulović, redovni profesor na Univerzitetu, potvrđen i u nauci i u privredi, kao dobitnik Avnojske nagrade za najbolju privrednu organizaciju MZT, mogao da kroz to ministarstvo pokrene novi investicioni ciklus nauke u funkciji provrednog razvoja”, rekla je Bošnjak.

Što se tiče predloga da Medojević bude na čelu Ministarstva odbrane, ona je kazala da su se vodili time što ga za tu poziciju preporučuje i što je, između ostalog, dobitnik nagrade za doprinos u borbi protiv korupcije koju dodjeljuje američka agencija za tu oblast.

22 Comments
  1. yasss komentariše

    Hahahahahha koji bi ujedno pokrivao i mjesto podpredsjednika vlade. ahahahahah kakve su ovo halucinacije. posle sinocnjeg intervjua sto ocekuje marsovac. on pljune na sve sto stigne. sve i da je istina sto prica planira li da kuknjavi kao ovih zadnjih 30g dok je gubio?! je li te sramota splacino?
    kuknjavom si samo gubio pa nastavljas u istom maniru. nesposoban da se izboris za bilo sta. ove izbore nisi to dobio seljacino. pokida se da dobijes fotelju. patrioto suverenisto sto ne uradis nesto konkretno pa sprijecis sve te teorije zavjere koje imas u tim nervnim cijepanjima svojim.
    s p l a c i n o

    1. Q komentariše

      Sta halucinacije gnjide milogorske,Pa kad URA moze predlagato nekog iz Pozitivne za ministra policije onda je sve dozvoljeno u vladi svega a ne spasa.Ova zemlja nije izgleda zasluzila nista bolje od DPS-a.

      1. podgoricanin komentariše

        vidi maloumnicr zatucani. df moze ponuditi vise od jednog idiota seljackog u hobitskom obliku zvanog medojevic.

        Tako da se edukuj debilu mentalno zaostali jer nije jedina ponuda koju svijet ima. kreten koji samo place po televizijama i nosi svoj cv ne bi li koga ubijedio da zasluzuje fotelju.

  2. Catania komentariše

    Ovome dajte jedno 5-6 ministarstva da vodi sposoban je on hahaha

  3. Niksic komentariše

    Svako jutro o Medu ka ministru da mu se da zanavijek jedno ministarstvo da ne bude gladan…

  4. Gvozden komentariše

    Malo šira uniforma i nema problems.

  5. Ksilofon komentariše

    Ali Brankino je obrazlozenje fantasticno, nego ne smije Borba da ga citira – kaze Medo je veliko borac protiv korupcije – pa je zato kvalifikovan za ministarstvo odbrane…

    Dobro ne rece da ga borba protiv korupcije cini talentovanim slikarem…

  6. Majo komentariše

    Malo je mačku goveđa glava…

  7. Danko komentariše

    Juče ja Medo imao sigurno 2-3 naslova na cdm, borba skoro svaki dan makar po jedan njegov naslov u prosjeku, realno od čovjeka se više ne može živjeti, koji god portal otvoriš njegova slika, pa u tekstu njegove objave na fb, tviter, ludilo…

  8. Dejan komentariše

    Vuline, pa ovj je i tebe zajebo po kompetentnsoti.

  9. Miki komentariše
  10. Boka di cataro komentariše

    Niko neće finansije, ekonomiju, privatizaciju, privredu….ps ji medo. Svi bi da damu lade.

  11. podgoricanin komentariše

    splacino koje ce ti biti novo nervno cijepanje danas?
    hoce opet neka kolumna?

    cenzus ce ti biti pojam na sl izborima govedo. sta radis ovih 30 dana to je sramota. ako planiras ovako da kuknjavis i uvlasti bolje śedi u taj kristal i ne izlazi jadnice

  12. t-rex komentariše

    DF izhleda mora istrpiti ove ljige od ljudi dok se ne ne izbistre biracki spiskovi i ne odradi popis stanovnistva i dotad raditi na popularnosti i omasovljenju i onda otkazati ovim nesojima saradnji i novi izbori .Nova i DNP sami bez prikolica koje se slepaju
    i sa svojim nosiocem liste .

  13. Ratko komentariše

    Rex, miran, popularnost njihova, oni su posle ovoliko godina prepolularni, mislim da ih ni majka rođena neće zaokružiti, dosadili su i Bogu i narodu glodači koljenica, najbolje bi bilo kad bi ih Vučko malo duže zadržao na njegov dvor, eto ih njemu mi smo ih se dosta nagledali i naslušali…

    1. Ksilofon komentariše

      Najveca usluga koju bi Vucic mogao da napravi srpskom narodu u Crnoj Gori, da ponudi ovoj trojici nesto u Beogradi, oni ga obozavaju, on voli sto ga obozavaju, svi srecni a mi bismo malo danuli dusom.

  14. Jovan Markus komentariše

    Medo je kandidat koji samog sebe kandiduje. Dritan ga nikada nece pustiti u vladu. Za mi ga je ka brata. Veliki je borac.

  15. Putin komentariše

    Najbolje da ludu, pijanu budalu izaberu za min odbrane !

  16. Vesko K. komentariše

    Medo Obrana, Pioun MUP, Manda MIP… Danilo Direjtor pokicije, ANB mladi Kovacevic, Abaz Ekologija, Radule Kultura, jocic infirmisanje, Radun trgivina i turizam, Jolovic Sport, Pedja Min. Pravde…

    1. periodicno nestabilan komentariše

      Ironija za 10

  17. Darko komentariše

    Lopovi dati da vodi banku !!!

  18. Sd boka komentariše

    Podrska za Medojevica

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.