Medojević: Imam podršku i dijela međunarodne zajednice za čišćenje Crne Gore od organizovanog kriminala

13

Politički savez DF, koji je na izborima nastupio u koaliciji „Za budućnost Crne Gore“, smatra da Nebojša Medojević, jedan od lidera DF, treba da koordiniše reforme bezbjednosnih službi Crne Gore u budućoj Vladi.

Kako je Medojević saopštio za Radio Slobodna Evropa (RSE), on ima podršku i dijela međunarodne zajednice za, kako kaže, čišćenje Crne Gore od organizovanog kriminala.

– Imamo podršku da sprovedemo reforme koje će voditi čišćenju zemlje od organizovanog kriminala, koji je lociran je u strateškim dokumentima Sjedinjenih Država, Njemačke, Britanije, EU i NATO, kao bezbjednosna prijetnja nacionalnim interesima ovih zemalja – kaže Medojević.

Dodaje da ima „eksplicitnu podršku da se bavi reformama u ovim oblastima, to je jasno, i nema nikakvih rezervi prema liderima DF-a“, te da ima „direktnu podršku“.

– Zbog toga smo se u DF-u dogovorili da se kandidujem za tu koordinaciju, ne samo za reformu službi bezbjednosti, nego i drugih političkih reformi, kao što je lustracija, otvaranje dosijea, zabrana rada Demokratske partije socijalista (DPS) i sve ono što smo propustili da uradimo od ’90. godine – navodi on.

13 Comments
  1. Megapolis komentariše

    Bože gospode šta je ovom kretenu

    1. PG123 komentariše

      Osjećaš se lično prozvanim?

  2. LazaeusPg komentariše

    Ajmo Medo! Čisti ih više da nam konačno svane!

  3. Cetinjankaaa komentariše

    Zabraniti DPS! To je prvo sto morate da uradite! Dosta ga je bilo.

  4. Ksilofon komentariše

    A gdje vam je ovo novo Medovo spektakularno otkrice:

    “Duško Marković i Mojkovački klan se od 2016 postepeno približavaju koncernu krupnog kapitala oko Vijesti. Ljubisa Krgović, Žarko Rakčević, Tomo Čelebic, Baća Radović, Veselin Veljović… Mevludin Nuhodžić je politički bliži Markoviću nego Đukanoviću. Sektor bezbjednosti povezuje čvrsto. Željko Ivanović postaje Beba Popović Duška Markovića. Druženja i zajednička plivanja u bazenu kompleksa Verdi u vlasništvu kompanije Čelebic, postaju redovna”, napisao je Medojević.

  5. Jovan Markus komentariše

    Sta je ovom Medi? O kakvom zabranjivanju politickih stranaka govori. To je passe. I kod nad svasta. Dodjes na vlast i pocnes zabranjivati druge stranke. Gdje to ima u civilizovanom svijetu. Sta bi bilo da je neko zabranio Pzp ili nedaj boze DF.

  6. Pirgusius komentariše

    Medo samo naprijed. Ovo je definitivno dio koji tebi pripada!

  7. Reformator komentariše

    Pokret za Promjene je punopravni član IDU-a i ECR-a, organieacija koje okupljaju partije desnog centra na svjetskom i evropskom nivou. Priča o tome kako PzP nema međunarodnu podršku je apsolutna laž i besmislica. Uostalom, OKG DPS treba zabraniti.

  8. ElCommadante komentariše

    Puna podrska PZP-u..Samoo jako !!!Medojevicuu svaka cast na zalaganju i borbi protiv kriminala !!!

  9. Roro komentariše

    Zabraniti Dps.

  10. yasss komentariše

    Haahhahahahahahah a najbolje ti neku svoju instituciju samoprozvani sta god da si persono.

    ne ide se kod stranaca za sastavljanje vlade to je izdaja drzave – rece medo.

    Medo: imam podrsku medjunarodne zajednice da budem vrhovni vodja anb jer me pucaju kompleksi 30dana.

    Puca tebe svasta nesto malo i sizofrenija. Dog se sta ko odredjuje. I molim tee nemoj sad suptilno jednom dnevno po portalima probaj najmanje 10x. Navikli smo nedostaje tvoj rijaliti nervnih slomova.

  11. Nada komentariše

    Evo ga opet ovaj, dugo ga nije bilo, falio nam je već

  12. Serdar komentariše

    Lijeci se kretenu

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.