DPS izgubio kompas: Na čelu Odbora za pripremu Kongresa postavili Ivana Vukovića koji je potučen do nogu na izborima u Podgorici!

7

Na danas održanoj sjednici Predsjedništva Demokratske partije socijalista (DPS), kojom je predsjedavao predsjednik partije Milo Đukanović razmatran je način organizacije vanrednog 9. Kongresa DPS kao i aktuelna politička pitanja, saopšteno je večeras iz Predsjedništva DPS.

„Na sjednici je donešena odluka o formiranju Odbora za pripremu Kongresa koji će voditi dr Ivan Vuković. Zajednički je konstatovana potreba da se detaljno analizira stanje partije na svim nivoima kako bi se pripremile sveobuhvatne promjene u cilju privikavanja na novonastale okolnosti i daljeg pozicioniranja i djelovanja DPS-a u budućem periodu. U tom kontekstu, posebna pažnja će biti posvećena promjenama u dijelu partijskog programa, organizacionog ustrojstva i kadrovske strukture DPS“, ističe se u saopštenju.

Iz Predsjedništva DPS su dodali da ta partija ostaje nepokolebljivo opredijeljena u odbrani nacionalnih i državnih interesa Crne Gore, jačanju njenog građanskog karaktera i multietničke demokratije, kao i njenoj daljoj evropeizaciji i sveukupnoj emancipaciji.

„Imajući u vidu navedeno, predstojeći Kongres predstavlja priliku za utvrđivanje i usvajanje savremene političke platforme za dalje djelovanja na svim nivoima. Na sjednici su razmatrani i mogući načini organizacije Kongresa u trenutnim okolnostima pandemije novog koronavirusa kao i dinamički plan rada pripreme na organizacije u narednih dva mjeseca“, zaključuje se u saopštenju.

(foto: Vijesti)

7 Comments
  1. Strahinja komentariše

    Ako Belgija organizuje kongres to je siguran znak da ce raspad DPS biti konacan, samo napred.

  2. Serbona komentariše

    Platforme i pripreme za Kongres? Bolje bi im bilo da se dogovore odmah na koliko partija da se podijele i da pripreme clanstvo da shvati da su postali opozicija i da se pocnu tako ponasati a ne da im pricaju bajke kako ce opet za pola godine oni da vrate vlast i td. Skdoz su dezorijentisani a misle da su to svi drugi a da jedino oni imaju „plan“! A llan je da sve kase osrltave prazne, da ostave svoj kadar kao insajdere i da zavade novu vlast?! Cuda velikog, te njihove namjere su skontale i babe po selima vise

  3. Savo komentariše

    Ko će mu biti gost, da neće Čeda Jovanović pošto su bili Vuk i Čanak…

  4. astronomia komentariše

    on i Bogdanovic dvije najogavnije face! Migo je za njih doktor nauka! Kako Belgija neutralna?

  5. Roro komentariše

    Neka,je li bog da!

  6. Ц.гора komentariše

    Spade dps na ovo smeće 😂😂😂
    Ugasite se više, samo da vi te face više ne gledamo!

  7. Delta City komentariše

    Koprcajte se ali, spasa vam nema. Vrh u Spuz, ove druge izolovati iz javnog zivota. Ne dozvoliti preletace.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.