Ambasador Srbije u posjeti DNP-u: Razvijati bratske odnose između dvije države

6

Predsjednik i potpredsjednik DNP Milan Knežević i Dragan Bojović danas su primili njegovu ekselenciju izvanrednog i opunomoćenog Ambasadora Republike Srbije u Crnoj Gori dr Vladimira Božovića u zvaničnu posjetu toj stranci.

​Tokom srdačnog i prijateljskog razgovora predsjednik Knežević je upoznao ambasadora sa njihovim viđenjem političkog stanja i prilika u Crnoj Gori nakon parlamentarnih izbora, u kojima je ta stranka kao deo Demokratskog fronta i koalicije “Za budućnost Crne Gore” ostvarila, zajedno sa druge dvije opozicione koalicije, istorijsku pobjedu.

Knežević je istakao da je za njih prioritet svih prioriteta formiranje nove Vlade Crne Gore u kojoj bi i oni preuzeli odgovornost i dali svoj doprinos rešavanju nagomilanih problema građana i države Crne Gore.

Odgovornim, stručnim, iskrenim radom i ljudima koje imaju, žele pokazati kako se isto tako odgovorno, stručno i iskreno može raditi bolje i sa mnogo više rezultata nego do sada.

Nikakve lične i partijske interese ne žele stavljati iznad narodnih i državnih, sa jasnim osjećajem o svojoj snazi i ulozi, kako u dosadašnjoj borbi za bolju i pravedniju državu, tako i mjestu i značaju u novoj Skupštni Crne Gore.

Knežević je istakao da je potrebno puno raditi na najboljim mogućim odnosima dvije, po njemu, najbliže i bratske države i kroz zajedničke, ali istinske evropske integracije i vrijednosti promovisati principe pravde, istine i demokratije.

​Ambasador Božović je rekao da je došao kao prijatelj da se u ime Republike Srbije zahvali gospodinu Knezeviću, i preko njega svim članovima DNP, na dosadašnjem odnosu i pažnji prema srpskom narodu, njegovoj Crkvi, jeziku, pismu, kao i samoj Republici Srbiji.

Istakao je da je veoma ohrabren i zadovoljan ovim što je čuo i da daje punu podršku ovako razboritim i odgovornim stavovima, a koji će dovesti do formiranja nove Vlade Crne Gore – koja ce, uvjeren je, značajno raditi na unapređenju odnosa između Republike Srbije i Crne Gore.

Drago mu je da je gospodin Knežević istakao važnost zajedničkog evropskog puta Srbije i Crne Gore i međusobne podrške i pomoći na tom putu, kao i spremnosti da tome i on lično, i stranka koju vodi, daju puni doprinos.

Ambasador Božović je izrazio nadu da ce se cijeniti svačiji rad, iskrena žrtva i zalaganje za promjenama uz visoku svijest i odgovornost prema velikim očekivanjima građana koji zaslužuju život dostojan čovjeka u evropskoj porodici naroda kojoj Srbija i Crna Gora, nesumljivo, pripadaju.

6 Comments
  1. ja lično komentariše

    A što ti junače uze plate zaposlenima u ambasadi za vrijeme korone dok si se švrćkao po Begišu?

  2. Mi vama Tarzana,vi nama Majmuna komentariše

    Veće ološi nije rađala CG .Bili smo počinuli kada se odvuklo u BG.
    Kupi duplome i poslaše ga opet u CG.
    Da zavađa laže i maže.

  3. Будимо људи komentariše

    Šta smo mi Srbi uradili loše Vučiću da nam pošalje ovu milovu podguznu muvu.Kada se otvori dosije doušnika anb.vidjet ćemo kako je božović dostavljao informacije.

  4. ACA USTOPIZD komentariše

    Ja bih hteo da vladam i CG.

  5. Stane Tanović komentariše

    Vladimire dodji ,čekam te

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.