Skandalozna izjava žene pomoćnika šefa policije: Srbija će da izvozi građane u Crnu Goru i da im da naše državljanstvo i da ovdje glasaju! (FOTO)

22

Tanja Spičanović, potpredsjednica opštine Bar i supruga Draga Spičanovića, pomoćnika dirrktora policije napisala je na Fejsbuk profilu da će Srbija da izvozi svoje građane u Crnu Goru, sad kad je opozicija pobijedila.

Ovo je još jedna skandalozna poruka koja dolazi od predstavnika DPS-a.

”Kad Srbija prizna Kosovo, a brzo će, Srbima tamo neće biti baš komforno, pa će ih dovesti, gdje drugo do u južnu filijalu-Crnu Goru. Ljepše mi je ovdje, onda državljanstvo, pravo glasa, dvotrećinska većina iz onda zbogom Crna Goro za vazda. A mi Crnogorci smo već manjina u svojoj jedinoj državi. Samo lud to ne bi vidio. Popovi su odradili svoj dio posla”, napisala je ona.

Njen suprug Drago Spičanović rukovodi organizacionim jedinicama za ljudske resurse, finansije i tehničku podršku u Upravi policije.

Naravno, ona se na tome nije zaustavila, već je nastavila u sličnom tonu.

22 Comments
  1. pilgrim komentariše

    Hoce li odgovarati ova zena za dizanje tenzija ? ajde polcijo, reaguj

    1. Miro komentariše

      Zajeba on muza.Mora biti da je nesto skrivio.

  2. Crnogorac ,kraisnik , srbijanac SRBIN komentariše

    Ja neznam ko je kome izvozio gradjane pa sad U SRBIJI IMA VISE OD 100 000 DRZAVLJANA CRNE GORE koji stalno zive u srbiji. Dovoljno je da se i njima da pravo glasa ko u svim civilizovanim drzavama pa da se oma dvotrecinska vecina.

    1. Kresoja Bill komentariše

      Vid pišulje brezobrazne, pa đe si starog oca vodila ne liječenje? Na VMA u Beogorad nesretnice. Đe si to škole izučila? Ano u Beogradu jadnice. Đe ti je pola familije po državnim institucijama i namještenjima?Po Beogradu besramnice. Lijepo ste se ti i tvoj đogo uhljebili i krkali banicu. A dosta je bilo, a sade na tržište rada i materijalni dodatak. E to je njojzi muka, to nju peče, neće biti više love koja teče.

  3. Felix komentariše

    Sve ovakve izjave bilo gdje na net-u sakupiti, arhivirati i procesuirati.

    1. Traktorist komentariše

      A ds duvaš cenzuralo četničkoklerofašističko

      1. Milić komentariše

        I ti se javi.🤣🤣🤣

      2. Vladimir komentariše

        Hahahaha,dje si splačino ? Rekoh li ti da ćeš patiti…

  4. Prle komentariše

    Koga briga sta trabunja ova no name osoba. Da ima ista u glavu cutala bi a ne bubetala gluposti!

  5. Traktorist komentariše

    Evo ja bi jbo ristaantihrista uz njegov blagoslov, molio bi primitivne četničke homofobe da me poštede od idiotskih komentara.

    1. Milić komentariše

      Hahahahaha 😂😂😂 Muka te spopala nesrećniče.

  6. Vlajko komentariše

    Oni imaju iskustva sa uvozenjem glasača i davanja ličnih romima, albancima sa kosova itd. Pa to ona iz iskustva.

  7. Baja_California komentariše

    Kako se oglasavaju zvanicnici na aparatima, svi ce do jednog bit smijenjeni ama do jednog ili ovi sto dodjose na vlast su nista roba…Ovakve izjave dok je bio montenegro, a u Crnu Goru ne mogu !

  8. Kontra revolucija komentariše

    Sta ce da vam uvoze jado, kad su svi po Srbiji napravili biznis, imaju direktorske fotelje, i vece plate !!!.
    Nece niko od njih hteti u pokradenu i korumpiranu Crnu Goru, jado !.
    Pa nemaju ti Crnogorci iz Srbije ni vremena da se sa vama psihopatama iz DPSa raspravljaju !!!.
    A i gde da dodju jado, kad ste vi iz DPSa unistili i pokrali tu Crnu Goru do gole koze ???.

  9. Pushi ga,Mirna! komentariše

    Traktoristo,spičkanoviću jedan obični

  10. Mapko komentariše

    Rece olos da u CG, Crnogorci postaju manjina, pa gluperdo, vi usrase dan danas ste manjina i nikad niste bili u vecini, jel da ste vecinski narod ne bi ste vi otpadi imali potrebu da nametnete rasisticki ustaski anti srpski identitet, da ste vecinski narod to bi se prirodno sprovelo na delo i Srbi bi nestali. No vi dukljansko smece oduvek ste ne manjina i ne samo no ekstra manjina, znamo vrlo dobro da ova cifra od 35% glasaca za DPS-a je cista mucka i pljacka. Sama rec „Crna Gora“ je vestacka i ne oznacava nikakav identitet no samo jedna teritorija, kao ste je slucaj sa Sumadijom, Vojovodino, Hercegovinom, pa nikome od Srbima nije palo na pamet da stvara nacije od takvi nazivi. Koji bednik moras biti sebe nazivati „Crnogorac“ pazite vestacka tvorevina od imena. Slicnom onom na Kosmetu kada su se Islamizirani Srbi proglasili za Gorance eto veli po imemu Gora. Ako to nije dokaz gluposti i vestacke nacije poput ove „crnogorske“, nepismen koji se smatra da Gorac pn Crnoj Gori, strasno.

    Vidicemo mi sledece godine na popis stanovnistvo pravi i realan broj tako zvanih crnogoraca a i Srba. Bice zanimljivo slusati ustaski dukljani kako nam kukaju o velikosrpskog programa asimilacije jadne zrtve vecinskog naroda pardon Crnogoraca, hahaha, majko moja, pa glup covek je onaj koji nema stidnje

  11. Posmatrac komentariše

    Prpa od pravne drzave. Zakonom o lustraciji i zakonom o porjeklu imovine dobit cete kako zasluzujete.

  12. bajo. komentariše

    E pa da znate o kakvim se govnima radi bilo bi vam sve jasno. Pismenost im nije jača strna. Žena kvočka koja laje n zvijezde,suprug lovac na Srbe. Pomija kakva se rodila nije.

  13. Bokelj komentariše

    Po pisanju vidim da je žena šljegla u Bar, stavila na kosu zeru tona i opiturala se oko očiju pa misli da je dama. Zbog toga joj ni ne zamjeram jer znam da je iz tih (tija da bi me razumjela) pećina sa sjevera i na njenu žalost to ne može da sakrije. Međutim, nije to problem nego je problem njena funkcija, potpredsjednica Opštine ovako piše. Pi!

  14. akvarius komentariše

    Da joj nije bilo te mrske Srbije i Banjice nebi imala priliku toliko da laje.

  15. Vesna komentariše

    Ljepotice, kad ste ih uvozili i dovozili nije ti nista smetalo. Ne boris se ti za CG nego za svoje interese. Uzivala si sve privilegije sa grbace ovog naroda. Dosta je vise

  16. Mare komentariše

    Plaše se za svoje džipove i treći,četvrti i peti stan.. Za prva dva stana ne brinu kao i za onaj u inostranstvu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.