Vučić: Ako nam nude EU za Kosovo, neka hvala!

5

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, uoči predstojećeg puta u SAD, naglasio je da je spreman i pripremljen i da Srbiji nije problem da priča o bilo čemu.

– Ne idete tamo na piknik i lake razgovore, o čemu god da razgovaramo. Kada pričamao o ekonomiji, znam da neće Albanci da razgovaraju o tome. Oni uopšte nisu zainteresovani za ekonomske razgovore – rekao je Vučić, za TV Prva.

Dokument dostavljen Vučiću poznat svima
Ukazao je da se ceo život bori, i da otkad je postao premijer, a potom predsednik države, zna šta može da se očekuje na takvim razgovorima.

– To da priznamo nezavisnost Kosova, a da za to dobijemo podršku za evroatlantske integracije, ajde izađite sa nečim što je ozbiljnije i o čemu možemo da razgovaramo – poručio je jasno Vučić.

5 Comments
  1. Peconijevi Telohranitelji komentariše

    Aca „Musliju“ je davno prodao Kosovo. Sad je doslo vrijeme za naplatu, pa mu je prigustilo jer se nasao u velikoj nuzdi, pa je poceo nekontrolisano da baljezga i da sam sebe hrabri.

    1. Prle komentariše

      Popuši malo!

    2. Storno komentariše

      Nisi ti Paconijev nego si Pacolijev šiptarski trol!
      Vučić nije izdao i to vas boli pa vam samo ostaje da širite lažne vesti.

  2. Народна правда komentariše

    Vučić zamajava i istok i zapad i EU.Bilo bi dobro da samo gleda naša srpska posla.

  3. Boka di Cataro komentariše

    Več si ga dao za badava jer te niko nije ni pitao. U ratu se teritorije gube i dobijaju. Ovo im kao baca udicu da se upecaju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.