Krivokapić: Đukanovića više narod ne sluša

2

Dugogodišnji profesor Mašinskog fakulteta u Podgorici, nosilac je liste “Za budućnost Crne Gore” koju čine Demokratski front, Socijalistička narodna partija, Narodni pokret, Prava Crna Gora i nestranačke ličnosti.

Dodaje da svi okupljeni partneri u koaliciji u izbornu trku ulaze puni optimizma, potkrijepljenog onim što viđaju u kampanji iz dana u dan.

„I teren i istraživanja govore da u ovom trenutku imamo 28 odsto podrške naroda, što je najveća podrška ikada. Znamo da naši postizborni partneri mogu biti koalicija oko Demokrata Alekse Bečića i URA Dritana Abazovića, a njihov ukupan zbir je takav da svi imamo potrebnu većinu za formiranje Vlade. To znači da će se po prvi put u Crnoj Gori desiti ono što se nije desilo, a to je neophodna smjena vlasti. Režim Mila Đukanovića više ne sluša narod, a takva vlast mora da ide u prošlost“, poručuje nosilac liste „Za budućnost Crne Gore“.

Krivokapić ovo uvjerenje obrazlaže tišinom koja se osjeća, a koja, kako tvrdi, govori o dodatnoj nervozi u redovima DPS.

„Napuštaju ih članovi, ljudi koje srijećete na ulici javno govore da ih više nikad neće glasati. Međutim, oni tiho rade na terenu pomoću klasičnog političkog marketinga koji daje najbolji rezultat, a to je metoda „jedan na jedan“. Nude se zaposlenja, čak je u ovom momentu važnije sačuvati postojeće radno mjesto. Nude se, takođe, nevjerovatni iznosi za glas. Cijena glasa za DPS dostiže i hiljadu eura, dok su nekada glasove kupovali za deset puta manju cifru. Ovakva ponuda na kriminalnom predizbornom tržištu jasno pokazuje njihov veliki strah od odlaska s vlasti“, naglašava sagovornik portala Nova.rs.

Krivokapić je mišljenja je da su Srbi u Crnoj Gori osjetili najviše na svojim leđima diskriminatorsku politiku režima po svim mogućim pitanjima.

2 Comments
  1. Traktorist komentariše

    Eto tebe sluša😂😂

  2. Kontra revolucija komentariše

    Uhvatila nervoza DPS ovce !!!.
    Tik,tak,tik,tak !!!.
    Narode ko zeli posle 30 tog da se malo provoza oduzetim Milovim Maybachom, mora sad vec da se prijavi !!!.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.