Nastavak zloupotrebe državnih resursa u partijske svrhe: Simović lobira za podršku DPS, a crnogorska Vlada pokušava da to prikrije!

1

Kako prenose mediji, potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Crne Gore Milutin Simović, inače istaknuti funkcioner Demokratske partije socijalista (DPS), prilikom posjete Mjesnoj zajednici Ćeklići u Katunskoj nahiji početkom avgusta, pored toga što je promovisao podršku Vlade domaćoj poljoprivrednoj proizvodnji, u daleko većoj mjeri je lobirao i promovisao interese svoje partije, a što je crnogorska Vlada potom amaterski pokušala da prikrije na svom sajtu.

Od krugova bliskih vrhu DPS saznali smo da je Simović tom prilikom na krajnje direktan način pokušao da ucijeni mještane Ćeklića, ističući da podrška vlasti poljoprivrednim proizvođačima zavisi od njihove podrške DPS, odnosno od formiranja Vlade koju bi ponovo činili DPS i njeni satelitski koalicioni partneri.

Na ovaj način, Simović ne samo da je učestvovao u direktnoj zloupotrebi državnih resursa u partijske svrhe, nego je građanima faktički poslao poruku da, ukoliko ne podrže DPS na predstojećim izborima, slobodno mogu da propadnu!

Izbori se neumitno približavaju, a pojave poput ove ukazuju da DPS sve više i više gubi kompas. Stoga preostaje da vjerujemo i nadamo se da će nakon 30. avgusta ova stranka biti zauvijek onemogućena da upropašćuje Crnu Goru i ucjenjuje njene građane.

(Glas javnosti)

1 Comment
  1. Traktorist komentariše

    Ja očekujem da simovic agituje za luzere df i drugu poluđelu liti bratiju😂😂

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.