“Glas javnosti” objavio: Muzičar zadužen za kupovinu glasova za DPS na Zabjelu?

5

Nekadašnji crnogorski predstavnik na pesmi evrovizije Stefan Filipović posle kraha svoje muzičke karijere, odlučio je da se posveti novom poslu.

I to ništa ne bi bilo čudno da te poslovne aktivnosti Filipovića, nisu povezane sa predizbornim mahinacijama DPS-a i njene kamarile. Očigledno je da se Filipović koristi onom narodnom izrekom „koliko para toliko i muzike“ ili u prevodu na „crnogorski“ koliko para toliko kupljenih ličnih karti.

Navedene aktivnosti DPS-a i Filipovića, najbolji su pokazatelj da se crnogorski režim nalazi u velikoj panici i da ne bira sredstva kako bi očuvao svoje fotelje.

Do koje granice čovek može da uruši svoju reputaciju, najbolje pokazuje primer Filipovića, koji je najčuveniji po dečijoj pesmi „Što je ovo đede Pero“, koja je svojevremeno bila muzički hit među mlađom populacijom u Crnoj Gori, međutim očigledno će Filipović 31.08.2020. godine nakon pobede opozicije na izborima, pevati prepravljenu muzičku verziju svoje pesme pod naslovom „Što ovo bi đede Milo“.

(Glas javnosti)

5 Comments
  1. Munja komentariše

    Jel i ovo Medojević riješio.. A gdje Koljenica, Pipun, Glavonja Slaven, profa sa rakijicom..

    1. Pišonja i Žuga komentariše

      Munjooo, ajde doma,ajde.
      Radi nesto korisno.
      Vidi.Munju popisham se u nju.

  2. bitak komentariše

    I otac mu je spijun ,a i cijela familija.Tata mu je 90tih pokrao zeljezaru zenica i sticovao pare za dps.Izrodi lupeski trebali su ostat kod gajenja jagoda.

  3. Bocca di Cattaro komentariše

    Stefane, ne obaziri se na ovu podmetacinu zluradu pisaniju i srbadiju.
    Odlucno, za DPS, za gradjansku, evropsku, civilizovanu drzavu, nasu jedinu Crnu Goru!!

  4. akvarius komentariše

    Zuji Zuji no i pcele su unistili

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.