Panika na dvoru: Članovi DPS napadaju bivše partijske kolege

0

Narodna koalicija „Za budućnost Crne Gore“ saopštila je da je došlo do sukoba između sadašnjih i bivših članova DPS, tj. da su nekadašnje partijske kolege fizički nasrtale na one koji su istupili iz te partije.

„Nakon što smo skoro imali sukob između sadašnjih i bivših policajaca na Žabljaku, juče smo imali sukob između sadašnjih i bivših članova DPS-a. Naime, u Pljevljima je nastupila panika među malobrojnim preostalim članovima ove partije pa su se na javnom mjestu obrušili na svoje bivše partijske kolege, koje su ih napustile u proteklih pola godine„, kazali su iz koalicije „Za budućnost Crne Gore“.

Prema njihovim riječima, veći incident u samom centru Pljevalja spriječili su savjesni građani koji su sa sažaljenjem posmatrali koprcanje preostalih članova DPS-a u svom gradu.

„DPS je svjestan da u vremenu pred nama neće moći da oporavlja više svoje prijatelje i njihove firme a da za građane ne ostaje ništa. Crna Gora 30. avgusta postaje zemlja svih svojih građana a ne samo izabranih„, zaključili su iz te koalicije.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.